BLOGGVILA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mmm som rubriken säger 
måste ta en pause i tillvaron och koncentrera mig på BARA mig och min familj ett tag framöver och nu är det så att jag måste hålla mig borta från bloggen ett tag framöver, tyvär men så måste det bli nu för jag orkar inte!!!!!, kommer tillbka snarast när jag vet hur min framtid blir!

vi hörs på annat håll mina vänner.....

botox

Elvis får som sagt botox var tredje månad under en narkos i rumpan, ringmuskeln. För att kunna få ut sina behov utan problem. och vi har märkt att han mår mycket bättre när Elvis får Botox. Äter och gör nr 2 utan problem, då slipper vi ge lavemang liknande hela tiden.
Men det är jobbigt att han måste sövas hela tiden bara för det lilla ingreppet som tar 5 minuter. USCh....

I väntan på........TRATOR!!!!!!!!!!!!!!

Imorse ville vi gå på en promenad, ja lättare sagt än gjort! vart kommer all snö ifrån? jag fick guppa med mig vagnen, tur att Elvis kan gå själv puh, rena rama tränings passet!
Vi gick längs gränderna här i området och så kom det Elvis väntade på nämligen TRATOR!!!!!!!
Elvis säger TRA-TOR, hans sätt att säga det på ÅH det värmer....
Elvis fick sitta i vagnen medan jag skottade vår uteplats.

Nu säger han mer och mer ord för varje dag. det är så underbart att se sitt barn utvecklas!
När Elvis åt lunch fick jag höra något som vi väntat på, nämligen att säga mormor! och konstigt nog sa han farfar efter det och det lät som FAFA...=)=)=)
  
 

I vinterland och Pappas spår!Många fåglar vistades utanför vårt köksfönster, stora svarta, tjocka, vilka är dem? vet ni vad de heter, jag kan ingenting om fåglar...Jag och Elvis var på en vinter promenad här om dagen, kom på att jag inte har så många vinter bilder på bloggen, underbart att vara ute, desaa fina träd vi har i Sverige!!Drömma sig bort!!! jag vill ha semster, när blir den av, vet inte!
Sol, sol, solSambo D har tagit in sin moppe, och meckat med den...=) och de klart Elvis vill vara med och mecka....ojoj....


Elvis kan och vill mecka!!!!

Elvis ska fortsätta med mini max, barnsondsnäring. Lika bra det för han står still i vikten och är nu mer kräsen i maten. Men det kan bero på att hans botox börjar ta slut, ska få en påfyllning snart! Annars så är det många ord nu som ploppar ut ur Elvis mun....härmar oss mer...

Några nya ord som har kommit upp....=)=)

Brandbil= andbil
Tåg=gåg, gug
Farmor nilla= Nilla
Frarfar kjelle= Elle
Faster Malena= Alena
Kusin william= Illiam
Kusin Oliver= liver


Alla hjärtans dag

Elvis och jag pysslade i eftermiddags, vi gjorde egna alla hjärtans dag kort, Elvis var i affären och fick bestämma vad han ville ha för klistermärken, det blev så klart med hundar, blommor och hjärtan...hundarna valde han sjläv det andra ja ok jag hjälpte honom på traven...
Jag klippte ut stora hjärtan och Elvis klistrade på, så duktig...
Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge=) ni får se korten så småningom kära familjen!

Egentligen tycker jag som vanligt när det kommer från Amerika att det är liiite för mycket, det är bara affärerna som tjänar på det och alla känner sig stressade över att " måste köpa något till de nära o kära" för kärlek och uppskattning kan man väl få ändå av sin familj eller partner någon gång på veckan, det måste väl inte infalla på en speciell dag? och såklart är allt dyrare då också! men jag pysslade med Elvis och gjorde en liten hälsning till de närmaste, men det brukar vi göra ändå;)
Jag ger kärlek till min Elvis varje dag...och kanske liiite för många jag älskar dig!!!!! men jag gör ju det...!
JAG......


* ÄLSkAR när jag och Elvis har sovmorgon. Vi myser i sängen en stund, fixar o donar, äter en gooood, lååång frukost, lyssnar på musik o dansar.

Idag mår jag faktiskt bra! är mycket gladare än på länge, vet faktiskt inte vad det kan bero på, men kan det vara så lite som att få möjligheten att byta miljö??? Så är det nog. Jag ser fram emot det, min magkänsla säger att det kommer att gå bra, jobbig period kanske, men det löser sig på något sett, bara man tänker positivt, ser möjligheter, och framför allt att man ställer upp för varandra!

Och jag älskar min familj, och familj menar jag alla runtomkring oss ,Mormor, Farmor, Farfar, Mor-Farbröder, Faster med kusinerna och alla vänner som vi har, som verkligen ställer upp för oss.....ur Elvis persektiv blir det ju då med mormor osv...=)
Mys helg!Elvis sover här numer, och katterna tycker om Elvis nya säng....Och det klart det ska vara bil lakan=)När bild på LionaDet blev en Mickis och Anna helg, vi va ute i lördags det blev schlager och dans kväll, hann med sista tåget hem och tog taxi från station, så skönt. Tjejerna ville träffa Elvis så de kom igår sent på eftermiddagen.  Vi bjöd på glass och JA, Elvis blev mycket glad över det, han åt och åt och åt....med fingrarna men det gick=)MER.....MMMMM...det här va gott......MUMS...nu är jag mätt.....

Utgång ikväll!Japp det blir utgång ikväll med party brudarna Anna o mickis, trevligt värre! SE Upp FöR 26 ÅRINGARNA...ja två av oss fyller om några månader men ändå.

Tankspridd....förvirrad.....Som sagt det är mycket som händer nu....
positivt för min familj vet inte men för mig ja visst......
För om jag mår bra, och orkar mer då mår väl min familj bra? bättre det än att jag ska gå in i väggen, bli utbränd. Det vägrar jag bli, så då måste en förändring ske NU! Jag har fått en lösning på det....
Jag är glad åt den lösningen, känner mig behövd!
Och det handlar om då ett nytt jobb, nya människor, nya kollegor, ny miljö att arbeta i. Okej jag vet inte om det blir bra i längden, men det är alltid något. Man måste chansa i livet.
 Och man får väl hoppas att familjen inte drabbas alltför mycket, det vägrar jag tillåta men man kan ju alltid prova?
för om jag ska må bra, då måste jag göra det här!

Det andra är ska vi köpa eller inte? det håller på att bildas en bostadsförening här i området, hur går sånt till? har aldrig köpt hus eller lägenhet förut? bra eller dåligt?


RSS 2.0