snart så....

ja då va man hemma nu och jag har då semester nu=)=)=)
ska packa det allra sista o svärfar hämtar oss snart...
som jag skrev ett inlägg tidigare kommer jag att finnas här ibland, på bloggen. lägger upp lite bilder osv. sen ev men ganksa säkert så kommer jag att finnas även på backpacking direkt sök mitt namn ElvisMamma o där ser ni det senaste resan.

Ni får ha det så bra så länge så ses vi i thailand.
kl 8.00 svensk tid kommer vi vara i thailand imorn. så tänk på oss då=)=)=)=)=)=)=)=)=)

Tjing tjing ha de så bra i de gråa sverige...


sjukt tidigt...

japp, men det finns ju en orsak till det jag ska till jobbet måste åka bussen som går kl 6, är på jobbet förhoppningsvis där halv sju, om bussar o tåg går som det ska nu på morgonen hm...kan inte tänka mig det men jag har några valmöjligheter då, sen har gubben kommit tillbaka från sitt jobb han ska upp o sova nu.

god morgon på er andra, o tjing tjing...


Familje träff...

Vi har som tradition att ha lite fika innan vi åker utomlands;) vi var inte många i år, men mysigt hade vi ändå.



jag tar kort på mig själv ville se hur jag såg ut hahahaha;) Elvis farmor tittar in=)



Elvis fick en båt av sin pappa, O Elvis ville att farmor skulle öppna paketet.



Anna och sin sambo kom ända från tungelsta hit för att träffa oss, shit va länge sen vi sågs sist typ ett år sedan. aja baja inte så länge igen.;) Elvis blev faccinerad av annas mage, liten bebis där inne i magen;)



Min fina mormor och Roffe=)



Min fina prins elvis



Elvis morbror kom förbi, även elvis motte ette, Min brors tjej. Åh va det myste. Elvis pussades o kramades. det var så länge sen vi sågs.
tack för idag nu ska jag sova, upp tidigt imorn för att jobba.

Thailand/Bangkoks väder

cloudy
35° | 26°
 
chancetstorms
34° | 26°
 
chancerain
34° | 26°
 
chancetstorms
34° | 25°
 
cloudy
31° | 26°
 


ja så här kommer vi ha det ett tag framöver varmt o skönt, men jag ser att det är lite oväder på vi landar o kommer fram men det går säkert över efter 1 timme som det brukar.
när det står att det regnar den dagen då brukar det regna i 1-2 timmar sen är det fint resten av dagen.=)



Siam ocean world är ett jättelik akvarium som vi tänkte åka till för elvis älskar akvarium och fiskar, det kan vara roligt. Elvis vill se hajar, han tycker om dem=)







Sovit dåligt...

För det första:
 Sambo D behövde faktiskt inte ta bort så mycket kläder av mig denna gång, det var jag som gjorde det ist hahah, nu är jag nöjd. och allt är nästan packat o klart. Elvis har en liten väska med leksaker o en ny överasknings leksak, en sån där spel manick som han kan trycka o spela på som en liten gameboy men ändå inte. det är toy story i den.=)

Jag har sovit sjukt dåligt inatt, lite oro i kroppen av någon anledning. Jag vaknade imorse av att jag tyckte höra ringklockan ringde,
 men jag gick ner o ingen var där.
 sen vaknade jag av att jag trodde det var måndag o att jag kom för sent till jobbet. man börjar ju 7. o jag var så stressad hur skulle jag ta mig till jobbet nu kl var då halv åtta!
usch vilken oro jag hade, men det är väl lite av resfeber igen, va jag tjatar om det. men sån är jag. o det är så tomt här hemma. man tänker på att katterna är här, man stänger dörrar o säger god natt kissarna men det är ju ingen här, vad konstigt det känns.
jag är van att resa men jag är alltid så här innan resa. jag är så grymt orolig av någonting, jag tycker inte om att vänta o jag är nog lite skrajsen att flyga, jo faktiskt. jag måste alltid ta en gin o tonic när jag flyger;)
japp,
o ja och att inte träffa min mamma o familj, vänner på så lång tid det är lite jobbigt....


Lilla nisse..

Vi har lämnat kissarna nu hos deras extra mamma, nisse har aldrig tyckt om buren, och att åka bil, vi har alla trauma efter nisses rädsla efter alla dessa år. men nu var vi väl förbereda minsann. vi köpte hans favorit godis, och gissa vad det är? jo kalkon pålägg...och godis hade vi med oss. nisse fick ett koppel på sig jag och han gick in först i bilen och satte oss ned. och myste. jag klappade honom hela tiden. men sen när vår andra katt liona kom in med buren och pep, då blev han lite skraj. men det gick jätte bra. och hela resan var nisse så snäll. det gick så lätt för en gångs skull och nisse behövde inte vara så rädd, det har varit så synd om honom.
det är tomt här hemma utan kissarna och elvis. elvis är hos farmor o farfar...

Jag hörde att det gick jätte bra. elvis åt o åt jätte mycket mat. och svärmor sa att elvis hade klättrat i soffan idag igen då sa hon till elvis vem är det som bor här? farmor hade elvis svarat, och då sa svärmor vem är det då som bestämmer? elvis sa: elvis bestämmer;)


Inte lätt...

Ja vem har sagt att det är lätt att packa, usch vad mycket vi ska ha med oss. hahah. medeciner typ halva apoteket;) men denna gång är vi så redo det kan bara inte gå fel typ..hoppas jag. vi har alla sorters olika medeciner med oss plus lite till. och elvis välling o klyx, o resolax, movicol, slang, astmamedeciner, vad mer jo ögon medecin till och med om elvis skulle få ögoninfektion så har vi det också, flagyl. men det kommer gå bra. mindre kläder till oss kanske men gu så svårt det är att välja bland alla fina sommar kläder som jag har fått fram och skor...åhhh
Sambo D kommer säkert att halvera mina kläder, som vanligt. den behövs inte eller den kan du ha i flera dagar bla bla bla..=)=)
men då får det ju plats med mera shopping=) om det blir så. men jag är sån också att jag tar med mig väldigt mycket sen annvänder jag knappt några kläder, det är ju lite onödigt då.
ja vi får väl se hur det går.
Elvis är nu lämnad hos sväris han får sova där idag också. mysigt för honom och för dem. Och för oss kanske;)
Men vi ska ju lämna katterna och ja det är ju inte det lättaste, Nisse märker direkt som händer..







diskussion hos farmor...

vi var hos elvis farmor och farfar ikväll, bilder kommer imorn.
innan jag glömmer bort det roliga.
Elvis började klättra i deras soffa, farmor sa nej inte klättra o Elvis gjorde det ändå såklart. Jag sa då till elvis att nu får du lyssna vad farmor säger hon bor här.
sa Elvis: nej Elvis bor här;);)

busfrö....min prins!

Vi bastade, åh det var så skönt att svettas ut allt och njuta av värmen för ett slag innan jag fick värmeslag hahahha, men skönt var det=) och vi hade fredagsmys hos sväris och såg på lets dance, mysig fredagskväll.




Mys med farmor, elvis börjar bli lite pömsig...



Skratt o bus med farmor



Det här är Havanna, när jag kommer till sväris är hon min hund;) Havanna kommer alltid till mig o myser, hon är så fin=) Hon kan inte få små söta hundvalpar för att Havanna har fel på sitt knä. men jag tyckte ändå att hon kunde få små hundbebisar o en av dem har jag viljat döpa till KUBA. tänk va fint det skulle ha blivit med hennes fina ljus, sandvita drag o få en valp vid namn kuba?? men nä där sprack mina planer...
Hon är ändå min för en stund;)

Dessa dagar....

Fredag: idag måste vi handla lite kattmat, kattgodis osv
            Köpa Sambo Ds astma medecin
            Köpa ett par jätte bra solglasögon till Elvis
            Vi måste till sväris och skriva ut biljetterna, får vi det sväris???
            Vi måste kolla upp efter hotell i Bangkok också,
             för vi stannar nog där någon natt eller två.


Lördag: Packa, packa, packa, packa
            Lämna våra kissar till deras
             extra mamma veronica.
             hon har tagit hand om dem nästan
            varje resa vi har gjort det uppskattar vi enormt.
            Man kan ju undra hur det går för nisse,
            för att han vill inte vara i bur och han är så rädd. 
            vi har lite planer  på hur vi kan göra.
             ja vi får väl se hur det går aja aja.
            
Söndag: hej då fika med vänner o familj,
              vi har det som traditation;) 
              Sambo D jobbar kväll/natt
               så det gäller att altt är färdigt till måndag...

Måndag: jag slutar kl 13 på jobbet,
               hem o packa det sista kanske?
              ja sen åker vi=)=)=)=)

Jag resfeber hhahahaha skojar ni jag har så ont i magen av allt o nervös o ja resfeber, det har jag alltid när vi ska åka någonstans....tänk om jag har glömt något jätte jätte viktigt????


            

Elvis kan säga..

Ja jo apråpå toaletten som blev utkastad då sa jag i bara farten, rackans också
då sa elvis efter rackans också, söta elvis..
o nu kan han säga sjutton också;)




Toaletten???



Det är stambyte i våra badrum, och det börjar i vårt stora. Det har varit huller o buller. Ingen dusch på några dagar, o ingen extra toalett...
Elvis säger hej hej till alla killar, så härligt. Och killarna säger själva att vilken social kille ni har;)

Men iaf, det började med att elvis var ju så nyfiken på vad killarna gjorde såklart:) och sen kommer Elvis till mig och säger taoletten? jag sa vadå toaletten hjärtat? ja toaletten säger elvis, ute...
Jag förstod ingenting, jag tänkte ju inte på att de skulle ta bort vår toa heller hahaha

men elvis hade ju rätt o här låg vår toalett här om dagen;) kändes si o så...
hahahaha

Julklappar

Jag träffade min fina barndomsvän idag jean, och hon hade försenade julklappar med sig till Elvis, så gulligt.Elvis fick en kaffebryggare på batterier, och den brygger vatten helt otroliga grejer det finns. Och elvis blev så glad, han ville direkt ge mig en påtår kaffe=) Kaffe mamma sa han? ja visst svarade jag mmmm got, vem tackar nej till min elvis som bjuder på kaffe??..och han blev så glad, han ville lägga kaffebryggaren bredvid min i köket, sen fick elvis en brödrost och den ville elvis ta upp o sova med den;)





Elvis ringe såklart o tackade=)

tandborstning?

vad brukar ni göra med era barn vid tandborstning?
har ni speciella moment för barn som inte vill borsta tänderna???

Jag gör så här med Elvis, eftersom han är rädd för tandläkare, vill inte gapa osv och elvis har tyckt det har varit jobbigt att borsta tänderna eller han vill borsta själv och då blir inte allt bra..

Men då kom jag på så här,
 varje kväll och morgon så är jag i badrummet, Elvis knackar på dörren och jag säger: kom in, han kommer in och vi skakar hand och jag säger: Hej välkommen jag heter Åsa, Bertil, ja alla lustiga namn som finns och frågar vad elvis heter, Då säger han ibland elvis eller kalle=) och säger sen:
 jag är tandläkare varsågod och sitt.
Då sätter sig Elvis på taolettstolen och gapar
Jag säger:
 får se vilka fina tänder du har nu borstar jag dem.
och det går så så så så bra!!!
utan bråk eller tjafs, som förut det var inge roligt att borsta tänderna, men nu går det så smidigt
plus att han ev kanske inte blir rädd nästa gång vi går till tandläkarn eftersom vi har övat på deras rutiner också;) det här kom jag på alldeles själv..bra va??

plus att elvis behöver öva på roll spel, och det går framåt....=)
och ibland får han faktiskt borsta mina tänder för skoj skull och han är då tandläkare...



Ks besök!

vi åkte tidigt jag o Elvis för att åka till KS, jag misstänkte väl att bussn skulle ev komma försent så vi tog en tidigare buss för att hinna tåget i lugn o ro. rätt! Elvis hann gå helt själv till bussen utan stress, väl vid tåget så hade han bajsat så det var bara in på toa o byta. o det gjordes i lugn o ro..börjar lära mig att inte stressa, hahahah
annars har jag varit den mest stressade personen som finns...
vi tog bussen från sollentuna o det gick så bra så.
 Och väl vid ks också. Sambo D kom o mötte upp oss.
Det gick så bra hos doktorn. hon är så bra! Elvis pratar meningar vilket är bara bra. Elvis är nyfiken, och det går framåt med elvis utveckling. han har ju trotts sa jag, det är väl ett tecken på att allt är bra sa jag hahaha, jo visst sa hon...
Elvis ska ta en röntgen i ögonen för att se hur det står till där inne i ögonen som jag berättade i ett annat inlägg och att ögon doktorn hade hittat något som hon ville att det skulle kollas upp. Och det är ju lika bra att de får ta en titt i ögonen för det är ingen som riktigt vet hur egentligen hans ögon ser ut där inne...
Det sker under narkos men det är väl om några månader.
Och sen tog elvis blodprov för sköldkötteln för att det kan påverkas av ögonen. men hon trodde inte att det var något fel men ifall att.

Elvis var så glad, han pratade o pratade med allt o alla, en social liten kille jag har...

Ja vad mer inget mera, ett positivt besök idag. skönt!

Andas, Andas...

Ja vad ska man mer göra när man har en trottsig liten kille vid namn Elvis. Andas andas...in och ut! puh!

Jag vet inte var allt kommer ifrån helt plötsigt bara svich sa det...

Elvis kastar hela toapapper runt hela lägenheten, han har börjat spotta på golvet, kastar mat på golvet, Hoppar upp på bordet, ja vad mer??? nä pust alltså det har varit en jobbig dag idag. man måste få skriva av sig lite eller hur??
¨
Men jag måste bara skriva att elvis är för go han gick fram till nisse vår katt alltså och sa: hej vännen min, och kramade nisse hårt...så fin pojke jag har trotts allt...det jobbiga är så lite så allt det andra positiva tar såklart över...Elvis Och katten Nisse har alltid haft fin kontakt med varandra...
Och Elvis har ett sånt fantastiskt djur intresse, det är fint att se.



En gammal bild på nisse och Elvis

Resor jag gjort!

Jag älskar att resa och se mig om världen. Och se hur det är i andra kulturer och hur människor lever.
Jag vill gärna resa så mycket det går, jag sitter och tänker på var jag har varit under alla dessa år.
 Det är inte lätt med alla årtal men ska försöka! Det är första gången jag skriver ner alla mina resor jag har gjort, puh lite jobbigt.

Grekland: 1986, bodde till 1991, 1993,sen varje sommar fram till 2000,98 åkte vi bil ner till grekland vi åkte ner med bil en gång tidigare också.,
 två jul har vi nog firat där också emellan.
2002,2003,2006, 2010 2 gånger,
Holland: en gång bilade ner, firade nyår där, mellanlandat
Danmark: X antal gånger,mellan landat
Finland: Kryssning, samt 5 timmar väntan på flygplatsen
Norge: Några timmar bara 1 gång
Tyskland: X antal gånger eftersom jag har släkt där. men 1994, 1998, 2010 plus många fler gånger innan där då, mellanlandat
Frankrike: En gång
Schweiz: Bilat genom några gånger plus att vi var där några dagar
Estland: Kryssning 2003
Spanien: Cran canaria 2005
Egypten: Hurghada 2005
Turkiet: 2003
Thailand: 1994, 2001, 2004, 2007, 2009, o nu då 2011
England: 2007
Italien: Bilat igenom samt varit där några timmar hit o dit, ätit goda pizzor.
Österike: Bilat genom, mellanlandat
Prag: mellanlandat
Abu dhabi: Mellanlandat
Åland: kryssning x antal gånger


Plus alla mellanlandningar man har gjort alla dessa år med flyg. men ja räknas det?? kanske...
Jag har skrivit upp de jag minns;)



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Häng på och gör en sån här lista alla  ni med,
kan säga att det var ett himla jobb att leta rätt på alla årtalen.Men minnen väktes så det var riktigt roligt!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Res feber??

jo jag får alltid resfeber, faktiskt. jag blir jätte nervös, ont i magen, tänker om man har allting redo, tittar om man har allting. Och fortfarande vet vi inte vår res rutt ännu, jo vi vet vart vi ska de första veckorna men sen då? alla frågar vart ska ni??
ja jo svarar jag då..hahaahahha
nä men det finns ett par öar som vi vill utforska
en är vid gränsen till burma,

koh phayam det verkar vara ett jätte lugnt o mysig ö. det är lite vår stil=)
* Koh kho kao där kommer elvis kusiner att vara så vi tänkte åka dit vi med, och hälsa på=)
* Khao Lak det är nära till ön koh kho kao, så vi kommer nog vara där o äta middag sen över till ön igen. men vi kanske hittar ett fint ställe att bo på även där, vi får se!
* Koh Jum/koh Pu en lten ö, vi har varit där tidigare och vi kommer ev att åka tillbaka.
* koh tao vill jag åka tillbaka, men det ligger andra sidan av landet så vi får se om vi hinner dit, hoppas, hoppas...

ja sen vet vi inte. Vi kanske inte trivs på dessa nya öar då får vi åka vidare mot nya äventyr...

ehm, ja det är bara några dagar kvar tills vi åker. Jag kommer att blogga om vår resa, och sen kommer jag ev skriva på backpacking.se
sök efter ElvisMamma, på direktsök! där kanske ni ser vår resa med gästinlägg med mera...


Tjej träffen..



Alla tjejerna kom hem till mig och vi satt och pratade, och drack gott innan vi skulle till resturangen. det var jätte trevligt. Jag har ju inte umgåtts med några av tjejerna innan. så det var trevligt att lära känna nya människor och prata lite av varje.



Mirri med sin syster, puss på dig vännen



väl på resturangen så hade vi även där mycket trevligt. och shit vad maten var god. vi satt vid väsby station en av alla resturanger där. Jag åt risotto med kyckling och det smälte i munnen..mums...
Vi satt och njöt nog av att få komma hemifrån för en stund iaf.=)

En toppen kväll, tack alla tjejer för en trevlig kväll, jag hade jätte roligt.

Tjej träff, eller Mamma träff=)

ikväll ska vi vara ett gäng tjejer o träffas. roligt. vi är nästan alla mammor också, barn i olika åldrar men det är trevligt att lära känna nya människor. vi ska vara här hos mig en stund sen går vi ut och äter på resturang nice nice!
uppdaterar senare...=)


klipp dag..

idag har Elvis klippt sig hos frisören för första gången, annars är det jag som har varit i farten och gjort honom jätte ful, usch vad jag skämdes när elvis satt hos frisörn hur jag hade gjort. Men han sa att det va inte så farligt. pust!
Men Elvis var jätte duktig han satt och tittade nyfiket men ibland var det läskigt och ville inte sitta still.
jag har kort men orkar inte just nu ladda ner.

Sambo D klippte sig också idag. det är väl dags nu efter 3 år utan att klippa sig;) men han tog bara topparna. Det blev jätte fint.


Inhandling till Thailand



Allt detta köpte vi på apoteket idag till bara thailand...
vätske ersättning, handsprit, hand sprit våtservetter, alvedon, rumpsalva, glidslem, plåster, nässpraye, åk sjuktabletter, magtabletter, och badpuffar till Elvis....
o mer på recept ska inhanldas mmmmmm



Och dessa böcker blev det som vi ska ta med oss och läsa, ja om vi hinner med allaförståas hihi. men det är två böcker var vi ska läsa...
spännande;)

Dagens Hiss...



Jag kan ha tofs, det är första gången då allt mitt hår får plats i en tofs på kaanske mer än 1.5 år...
jo jag sparar nu fakriskt.


Bus Nisse...



Elvis fick hem en ballong hund av en clown igår från KS, men Elvis ville klippa sönder den. och då vips kom Nisse fram och ville leka med resten av ballongen. Titta så roligt vår Nisse har det=)



Nisse älskar allt som rör gummi hållet=)



Då gick han med sitt byte=)=)

Pratstund vid frukostbordet!

Elvis- Älskar dig till månen mamma....
Jag- Jag älskar dig fram och tillbaka till månen drilljonger gånger=)

Elvis- mamma jobbar med människor
Jag- ja det stämmer, jag hjälper människor

Det var en härlig pratstund idag vid frukostbordet, min finaste



En gammal bild....


en dag på KS med farmor...

här kan ni gå in och läsa hur elvis dag har varit på ks med sin farmor

det är jätte fina bilder och fint skrivet om hur de har haft det. känns jätte roligt att se på bilder hur de har haft det. Verkar ändå som de har haft det väldigt trevligt och mysigt, farmor o Elvis mys stund trots det var på KS


sitter ensam..

god morgon på er alla...
här sitter jag ensam kvar o kan inte somna om såklart, Elvis har åkt med sin farmor till ks nu för att få sin botox injektion. han vaknade så sött imorse elvis. så söt o fin=)
han ville absolut inte ha på sig emla plåster men till slut gick han med på det med lite lek o knåp. Han var så glad och så fin min kille är, usch saknar honom redan. När farmor kom strålade han som en sol=)
så nu är de på sitt rum säkert snart och elvis ska få nål där droppet kommer att sitta.
undrar hur det går, man måste vara typ 3-4 pers när man sätter nål för elvis är så stark. men det kanske går jätte bra också för att mamma inte är där, vem vet??

strax innan 9 ska han få somna i farmors famn...men det går ju fort. det är ju ingen op utan ett litet ingrepp bara. o snart är han på benen igen. mmen ändå det känns jobbigt att inte få vara där. jag har alltid alltid varit med!

dumma lugninflammation...

men faktiskt det känns bra o skönt att inte tänka på sjukhus o stressa dit osv. vi har gjort det så många gånger och det känns faktiskt skönt att slippa en gång, får man säga så? men ni kanske förstår vad jag menar med det också???

Denna bild är när han gjorde sin stora op när han var mindre än 1 år...men det är så här det går till på uppvaket, man får vänta en liten stund tills han har vaknat till, sen får man se hur pigg han är för att gå upp till rummet, och väl där ska man bara invänta tills han kissar sen får man gå hem. det går fort ibland. så det är skönt.



tacksam

tacksam att vi har så nära tilll våra föräldrar, släkt som kan ställa upp när det krisar sig. UNDERBART!
för jag vet att det är många som inte har sin familj i närheten eller som inte har möjligheten att hjälpa till när det behövs.
Jo så här är det ju att Elvis behöver få sin botox injektion, sker under narskos. han har inte fått den på så länge. Och nu är han frisik. men inte vi föräldrar. så typiskt. men vad göra? vi kan ju inte åka dit med en massa bakterier.
då frågade vi om elvis farmor kunde åka med elvis idag på inskrivningsdagen o imorn då det är op. Och det kunde hon. Helt otroligt så bra. så tacksam att vi får hjälp med det just nu vi mår skit.
och för elvis skull att han får det han måste ha för att må bra i rumpan/magen.

Det hade gått bra hos doktorn o narkosbedömning.
Men dessvärre gick det inte så bra med att ta sig dit eller hem, jobbigt med trafiken o snön.

men som sagt i det stora hela gick det bra och äntligen bär det av imorn men utan att jag kan vara med för första gången, känns jätte jobbigt. Jag har alltid varit med in och elvis har somnat i min famn usch jobbigt.
men jag är så så så trygg med att elvis är med sin farmor, det kommer gå alldles utmärkt!!!


alla hjärtans dag!

jag tycker det är lite väl överdrivet med alla hjärtans dag, kan man inte visa sin kärlek för sin älskade varje dag eller ge uppmuntran o tacksamhet att man har varandra varje dag??
behövs det en dag för att visa det som denna??
o alla blommor o alla saker är extremt dyra just idag...bara för att affärena ska gå i vinst...men visst man kan göra något hemma gjort också=) jaja bort med negativiteten. för som sagt det är ju trots allt kärlekens dag som någon har bestämt.

men jag vill uppvakta mina nära o kära ändå och vill säga att jag är glad att ni finns, det vet ni ändå;)
jag älskar min familj, älskar min sambo D o min son men det säger jag också typ varje dag;) redan...
hihihihih=)



instängd!

jag känner helt instängd alltså, jag har energi o den vill komma ut o göra saker. men gu vad jag tjatar om denna dumma lugninflammation, men det kom som en chock för mig att jag just har det. ja men nu har man suttit här hemma i flera dagar till vilken nytta liksom? jag hostar o hostar den försvinner ju inte. och vadå ta det lugnt i 10 dagar o vila va menas med det? vila i hela 10 dagar men alltså...
nu har jag suttit här o då ska jag sitta här i 5  dagar till? jag har saker inplanerade denna vecka som jag inte får boka om, speciellt elvis botox behalndling, vad göra??

vi får väl se....jag smittar ju inte längre jag har ju ätit medecin i några dagar. men det är väl att denna vila som måste vilas...
promenader jo visst kan jag gå på promenader men det har inte varit tillfälle för det. kanske imorn...
det kanske är på bättrings vägen eftersom jag har från liggläge till sitt läge, och målat med elvis osv. jag har inte sovit lika mycket idag, och jag orkar kolla på datorn lite...

men nog tjatat om detta, förhoppningsvis blir jag bättre snart för thailand måste vi till, vi behöver det. och thailand väntar oss=) elvis vill simma! så det så!!!

så dumma dumma sjukdomar svisch bort, sim salabim...tjoff...borta!!!




jag villl träffa mina vänner, min mamma, min momo, så det så...längtar ihjäl efter dem!!!!


En slapp...

helg har det varit, vi har legat i soffan och sovit, tittat på film hela helgen.
 igår va det en riktig slapp dag.
jag tycker så synd om Elvis som har varit hemma med oss sjuka föräldrar, alltså sjuka ja då menar ju jag att jag har lugninflammation och sambo D har pendlat med feber o frossa. det är inte precis så kul för elvis...
han har fått leka med sig själv och vi har inte lagt extra tid på honom, men man orkar ju inte. usch det är så tråkigt att vara sjuk. Jag vill inte vara sjuk. Jag vill ha energi och leka med min son. Jag vill gå ut med honom, men det har inte gått. doktors order att vila till max. och denna dumma hosta o slem går ju inte över.
jag ringde vårdgiuden igår om det är normalt att kräkas av pencilinen jag äter, jo det va det. bläääää....

idag har elvis målat iaf, o lekt o tittat på  film..

men det är tur att elvis inte är sjuk konstigt nog, peppar peppar. alltså vi båda ligger ju nära elvis o vi hostar o hostar. men det är kanske hans medecin flagyl som gör honom frisk. yes!!!

det är tur att han mår bra min tappra lilla solstråle, så stolt över honom...

Min fina prins i närbild.



Titta så söt, o fin min prins är. så glad. Elvis är riktigt fotogenisk.



Sötnosen...



Min fina kille, tänk så fin han är. Han kommer bli jagad av tjejerna...
ps vi ska äntligen gå till en frisör med elvis...=)



Cool bild på elvis.

inte många dagar...

kvar till vårt paradis thailand, åhhhhh längtar.
Till värmen, landskapet, goda maten, fina folket, havet åhhhh bara bara vara!

men det är ganska mycket kvar att göra innan vi åker,
mycket att tänka på så jag har gjort listor, bocka av lista....

ringa hit o ringa dit, skaffa medeciner till elvis, 3 vändor till KS besök för elvis bla: hans botox behandling.
köpas en hel del typ halva apoteket hahahaha....
lämna katterna...

o ja sen kommer väsbyhem mitt i allt o gör ett stambyte här hemma fixa badrummen, pust!!!!!

MEN MEN  jag hinner vila vila vila doktors order jag gör det jag orkar o bara vilar....

doktors order!

hej hej, ja men alltså jag har ju haft influensa i några dagar...feberfri kanske 3. men känt mig lite krasslig ändå och som jag hostar inge roligt. jag kan inte somna om nätterna för jag är så hostig. jag tänkte väl, det kanske är slemhosta?
kanske gå ner till apoteket o köpa host medecin.
men min vän har tjatat på mig att jag måste gå till läkarn jaja säger jag det är ingen fara, du går ju till doktorn för vad som;)

jag tänkte till och med jobba idag, men jag ringde mig sjuk igår. så tänkte jag ok nu går vi till farbror doktor så får vi se vad han säger. typ inget fel på dig ta host medecin...eller varför kommer du hit mm.

men han tog det väldigt allvarligt, han lyssnade på mina lugnor, hm sa han....har du astma frågade han? njae alltså bara när jag var liten. ok sa han antingen är det astma eller lugninflammation du ska få göra ett astmatest.

jag gjorde ett men jag blev ju inte bättre av den inte, då tog man ett blodprov. Han ville verkligen inte bli av med mig, toppen läkare. jo det visade sig vara lugninflammation....

mmmm...så vila vila vila vila 10 dagar...åh jobbigt jag som har lite energi o vill jobba...jobba jobba!!!!

åhhhh irrriiiiiiiiiiteeerannndeeeeeee..vill vara friiiiiiiiiisk..o jag vill absolut inte smitta min prins men det kanske jag redan har gjort då ra...??


imorse...

ja det är bökigt när en stor kille på 3 år inte vill klä på sig...o en stor kille har stor vilja
inga byxor ingenting, ska du gå naken till dagis?
ja säger elvis;)

men nu bestämmer mamma att du ska klä på dig för nu måste vi gå till dagis....!!!!

mamma bestämmer!!!
elvis:nääääää

jag: vadå näää??
elvis: elvis bestämmer!!!!!

Lill gubben så söt men ack så jobbigt det är att klä på sig då;)



bjussar på en badbild från grekland i sept.





Min mormor

en dikt tillägnad till min mormor som fyller år idag, man ska aldrig avslöja kvinnans ålder;)
 Min mormor har alltid stöttat mig, hjälpt mig om det har varit något, man har alltid kunna ringa till henne och pratat ut, min mormor kommer med så bra svar, hon är en god lyssnare.


jag avgudar min mormor, hon ger så mycket kärlek och tänker på allt o alla utan sig själv i första hand!


Du är min renaste tröst

Du är min renaste tröst

Du är mitt fastaste skydd,

du är det bästa jag har,

ty intet gör ont som du

Nej intet gör ont som du,

Du svider som is och eld

du skär som ett stål min själ

du är det bästa jag har

 

av: Karin Boye


momo älskar fjärilar och färgen lila=)










Lite av varje kort...



Här om veckorna besökte Sambo D:s barndomsvän oss med middag.
vi trottsade vädret och grillade ute, härligt! o så god mat! mums....



Elvis hjälpte mig att diska. han är riktigt bra på det!



det här är idag, elvis ville vara ute och leka o vips gick vår katt liona ut också men elvis skrämde in henne igen, tur det. för de ska inte vara ute nu usch kallt.



Elvis leker med sina ute leksaker så fint. jag satt inne o gjorde ordning papper. men jag hade koll på honom satt vid fönstret o kikade ut. sötnosen.



Elvis så söt..=)

Elvis sa idag elvis älskar bilen,
han menar en bil med husvang bakom som han fått av sin faster med familj. Elvis har aldrig uttryckt sig på det sättet att han har sagt att han älskar någon sak så...underbart!

O en annan sak elvis såg på lotta på bråkmarkargatan när lotta låg i sängen o knöt sina händer o bad till gud, elvis sa då lotta gör? så gjorde elvis samma sak, hon ber till gud sa jag...ja alltså vad säga i det fallet hm tänkte väl elvis vem är gud???

två är underbart...

ja alltså jag har legat hela dagen med 39. graders feber usch....jag har varit helt okontaktbar. jag har inte kunnat stå upp, stackars min lill prins han har varit så snäll. vilken tur att jag har min bättre hälft som har tagit hand om elvisen. Underbart!
vilken tur att jag har min darling annars vet jag inte hur det skulle ha gått faktiskt....


hej...

hej på er hur mår ni idag?
det är onsdag den 2 feb 2011, ja det visste ni kanske redan. otroligt vad tiden går fort alltså, jag hänger inte med..
o snart är det nedräkning till thailand

jag är otroligt trött idag, vi la oss tidigt, väldigt tidigt igår. så idag är man väl trött över att man sov för mycket.

nä inget speciellt på schemat idag.

undrade bara hur mina kära läsare mår idag???


I love...

I love you sa Elvis när jag kom hem till min mor efter jobbet igår kväll...
Min mamma hade lärt elvis säga så, hur underbart är inte det?? att höra sin lilla prins säga så till sin mor, vi ringde även Sambo D så Elvis kunde säga det till honom,  I LOVE YOU, de klart sambo D blev glad;) vem blir inte det.
Min prins är en naturbegåvning på språk=)
Och när vi låg i min mammas säng för att sova då säher Elvis I LOVE YOU MAMMA!

 4 ords mening det ni!!!!!





RSS 2.0