Pumpalot tjohoooooo

Åh min vän Johanna har ju sin barnklädsföretag Pumpalot, hon har haft uppehåll men nu börjar sy lite smått igen o då nappade jag direkt. en uggle linne och en vår mössa, så fina! de passade perfekt hihihihihih....

jag har köpt nya sommarskor, åh de är så fina...I LIKE!!!!!!

Vår dåvarande vecka...Vi fick flickväns besök, söta tilda kom med sina söta mamma. De lekte o åt glass i stora lass!


vi var på CIRCUS, elvis första! det var roligt.
Elvis tyckte om alla djuren och ville gå o klappa dem, sötnos!


Sälarna var så duktiga, och det var kameler, elefanter, hästar, tjurar med stora horn, skriver man så?
Ja många djur, och alla som deltog var så bra!


Vi var på en student, intevems som helst utan elvis farbror. det var mycket folk och glada studenter så klart! åh jag får flaschback!!!!! farfar med alla barnbarnen, den äldsta fattas....Här någonstans finns elvis farbror, vill inte vara med på kort....
men det är ett fint kort på alla förväntasfulla studenter...


Mendan vi vuxna åt gott, gott ville barnen äta mat från mcdonken.

hej hopp!!!


Ja matte Erika, och när får vi katter vara med egentligen i bloggen? här kommer jag, Nisse!
Jag älskar att vara ute o roa mig på uteplatsen tjohoooooo!!!!


Här kommer min prins....
Elvis äter o äter o äter, nu äter min prins! så skönt. det var länge sen jag såg honom äta så mycket!!!!!


Igår blev elvis sugen på att äta vaniljsås, ja bara sås, så mycket att jag var tvungen att gå till lilla äffaren och köpa en till!!!


Min prins!!!!
Han har varit på dagis dessa dagar o det går så bra. matlistan även gjord där bra äter han iaf. det är en otrolig lättnad att se honom tycka om mat igen. Jag var så grymt orolig över hans hälsa! usch det ggjorde ont i mammas hjärta o mage att se elvis svälta sig sig o så va det. men vi hoppas nu att dietisten har några bra tips, hur elvis behåller sin matlust!
Imorn är det bokat circus, det ska bli jätte roligt! att göra något alla tillsammans som en familj, något kul, nu när det har varit så stressigt.....

KRAAAAAAAAAAAAM

No hospital

så skönt elvis vaknade från sin vila i fredags o va lagom pigg så vi kände att det var kanske lite onödigt att åka in de har ju koll på oss ändå genom att vi skriver mat dagbok och något kommer väl ändå att göras efter det eftersom elvis inte äter så mycket,han har inte lust helt enkelt. eller om det är psykiskt att han inte vill äta? ja men det får vi se, så vår helg har varit bra men, ge mat hit o vatten hit o mat igen o vatten igen så ser det ut....

vore najs...

med att vara en normal förälder som nu kunde njuta av solen, sitta ute o ta något glas rött eller en öl, eller att bara stressa av o bara vara med sin familj! men jag har en sjukling hemma som troligtvis har "magsjuka" igen, vete sjutton om det är det faktiskt, jag tror det är en biverkning av alla dumma sjukgrejer som elvis har haft nu på sista tiden. så jag talade med hans dietist nu då o hon tyckte att vi skulle åka in till akuten så han inte blir sämre, jaja lätt för dig att säga åhhhhh....
men hon sa att han behöver då ev dropp och sondmatas, jo tack kom på det redan? jag har tyckt det hela tiden...så vi får se nu då när elvis har vaknat från sin vila hur han verkar att må, men det verkar som om vi får åka in igen, kul spendera hela min enda lediga soliga helg på sjukhus, så är det med vårt liv....
check in and out på hospitalet.....
men jag vill mitt barns bästa! så jag spenderar mer än gärna på sjukhus bara min son mår bra och kommer att bli en stark, o stor pojke! jag ska vara glad att jag har honom hos mig!
MIN SOLSTRÅLE!!!!!!!!
utan dig, det finns inte!!!!
ps tack för era gulliga kommentarer det värmer att det finns några som tänker på oss, och det är inte så obehagligt som det verkar vi är ju vana vid det här laget, skämt o sido men så är det! man måste orka, man måste vara positiv annars känner barnet det o då kanske det det blir värre......
hör av mig om vad som händer...

stark, starkare, starkast....

ja det är just det man måste vara när man har barn, med speciella behov.
men det känns inte just nu som att man kan vara just stark, för det är alltid någonting, alltid!
det som rullade på så bra förut, men nu ja jag vet inte.
 Man känner sig så maktlös, hjälplös på  själva situationen med alla dessa problem som har varit, så små men nu inte går att fixa själv på hemma plan så känns det.
Jag vill se min pojke må bra, vill göra vanliga saker med honom, vill att han ska bli en frisk pojke som han förtjänar att må, vill så mycket, vill att min pojke ska vara bland andra barn på dagis o göra de roliga saker som andra barn får göra på dagis, men det är väl för mycket begärt just nu...
han måste ha sin takt till att bli bättre, få bli starkare!
känns så långt bort, men det kommer väl någon gång då det  blir bra! tänka positivt.
Jag har ringt ska ni veta, jagat dessa läkare jag vet alla som känner elvis. men till svar på barnläkarmottagingen fick jag så här: vi har fått en remiss hit för att undersöka elvis luftvägar vi tar det som prio nr 2 alltså kommer en tid tidigast om 2 månader och detta som du förklar för mig låter som något annat och att du måste vända dig till ks där de känner elvis. Jag sa det enda jag vill just är att ni kollar hans blodvärden, ämnesomsätting, med mera, men icke!
ringde till tarmterapi ÅÅÅ va jag älskar dem! de är så underbara, de hjälper mig med att prata med dietisten om vad de ska göra med elvis besvär med att inte vilja äta, o sen försöka få tid på gastromottagingen. jag hoppas verkligen att vi får hjälp snart., rätt hjälp alltså!
Vi ska nu föra dagbok i 6 dagar hur mycket elvis äter, så vi får se efter det hur det går.

men man får tänka på att jag har den bästa sonen man kan ha, så glad o ödmjuk o så bäst!!!!!!


tradera....mina auktioner

http://www.tradera.com/auktioner/Elvis-Mamma-1


Blogg torka?!

ja det har ni säkert märkt är jag ledsen för...
Men jag har varken tid eller lust att skriva längre för tiden o orken finns inte där eller, vad ska jag skriva egentligen?
hur sjuk elvis är jämt o ständigt? det är så tråkigt för det är så vår vardag ser ut.
 eller sjuk o sjuk, men typ ja ni fattar, in o ut på sjukhus hit o dit till vårdcentralen det blir aldrig bra med hans skit luftvägs infektion som han har, eller är det astma som jag tjatat om typ i 2 år???
de vet inte ännu men som sagt vi har fått en inhalator så vi får se om det blir bättre av den, fast nu fick vi nya direktiv att inte annvända den förens det blir auktuellt, ja men förstå min förvirring, astma eller inte det återstå att se, jag tror det iaf, eller nåt med pollen eller katt iaf???

Jobba-Jobba-jobba står det i veckans schema mmmmmm.....
Va på wallmans i fredags det va sjukt trevligt o sjukt bra med musik o skådelspelare, JA såg tony Irving i kön de ni!
 o va fernando med i idol? han va med iaf o sjöng sjukt bra ja de va en massa sjuka meningar här hehehheeheheh

Segt

minst sagt...
Elvis mår bättre vi har blivit "utcheckade" från sjukhus vilket är så skönt!
men det är segt med mat o dricka...Jaja de går väl framåt men jobbigt att hålla på att titta i blöjan jämt o ständigt, har han kissat? nä då behöver han mer vatten....blä så irriterande det är! varför kan vi inte ha en normal familje grejer, ja men ni fattar. att slippa hålla på som vi gör, hemsk tanke kanske? men samtidigt tycker jag att vi har växt som en familj, alltså vi vet vad vår son går för, vi vet när han är dålig och vi vet vad som då ska göras. Och jag har lärt mig så mycket, som jag aldrig annars skulle ha gjort....
Och jag är så stolt över vår son som har fått uttsättas för allt detta! jag är så lycklig att jag har honom tro inget annat!!!!!

tex jag vet hur ett dropp fungerar nu, blodprov vilka som ska tas med mera, vet hur man rengör en stomi påse på magen som elvis har haft, ögoninfektion, allt som hör till förstoppning och dess grejer. Ja jag är rätt stolt över det vi har lärt oss. Jag känner mig mycket säkrare på vården då när jag vet så mycket. Och alla dessa duktiga läkare som jag eller vi har träffat och människor som är i samma sits....


Kiss Kiss......
Elvis säger: Mamma kiss kiss o han har en docka i handen
Jag: vadå kiss kiss, vill dockan kissa?
Elvis: AAA säger Elvis o går till toaletten
Jag: Så dockan behöver gå på toa? okej
Elvis sätter dockan på vår toa sitts...gulligt eller?????

Uppdate......sjukdomar IGEN!

Ja men alltså va är detta? är det bara jag som känner att det börjar bli hopplöst tråkigt med dessa sjukdomar som barn får?
Elvis fick ju som sagt för två veckor sen öron, ögon och hals infektion.
för en vecka sen ringde dagis och sa att elvis hade feber...
o det blev inte bättre, gick till vårdcentralen fick hostmedecin, efter några dagar gick jag dit igen för att han blev inte bra. fick antibiotika, o blodprov togs det visade väldig hög av någon slags infektion. jag blev inte nöjd så vi åkte in till KS.
Elvis fick dropp, tester togs, lugnröntgen o mag röntgen. inget fel på magen denna gång o det är såå skönt! utan det var eller är någon slags lugnvägsinfektion. jag är så lättad eftersom de tar verkligen alla tester som går att ta, o lyssnar på oss. elvis mår allt bättre nu, men är fortfarande kvar. han har sovit där i tre nätter i natt då. nu väntar de på att elvis äter o dricker ordentligt.
Jag ska sova hemma själv konstigt!!!!!
Vi ska även få en remiss till en barnläkare som vi kan ringa till o inte gå till vårdcentralen känns otroligt skönt. och de ska ta astma tester o så där. hoppas det sker snart. För vår kille är lite speciell o de "vanliga" läkarna på vårdcentralen kanske inte förstår riktigt elvis hirscprung o att det är lätt för elvis att ta emot en massa enkla sjukdomar som blir stora på honom.
 åh va jag flabbar ja men ni förstår kanske att jag är trött jag har knappt sovit dessa dagar

Ja ja...jag ska storstäda nu så mina killar kommer hem till ett fint hem utan bakterier! sen titta på avatar med en pizza kanske hehehe=)

RSS 2.0