Sweden Rock festival!

Onsdag:
jag var på sweden rock festivalen med min fina vän Linnie, vi åkte bil enda ner till Blekinge, Sölvesborg. Det tog ja ca 9 timmar ner för vi stannade många gånger på vägen, o så stannade vi en liten stund hos Linnies mamma. väl framme så var det många vändor att gå fram o tillbaka till bilen för det tåg ca 15 minuter varje gång att gå o så fram o tillbaka på det..vi hade så mycket packning med oss, hahaha. Vi är ju tjejer o vi ska sova gott om natten. Vi hittade en fin tält plats, o lagom nära toaletterna.=). Tur att man hade mössa o vantar med sig, usch vad kallt det var på natten, brrrr. vi fick nog frost skador. Men iaf..vi sov tidigt denna kväll för att vi var så slut efter bil resan. så det hände inte så mycket på onsdagen.

Torsdag:
På morgonen upptäckte jag att min sol stol var stulen! någon hade snott den:/ men vi hittade en annan, vi lånade den bara!;) men den var ju trasig...så vår tält granne fixade till den o vips så kunde man sitta på den utan att typ nästan sitta på gräset=)
oj vad roligt vi hade för denna stol=) hahahaah...
Vi kollade runt, vad som fanns osv. Vi var så slut. sovit dåligt, kallt, o allmänt sega. efter en rund titt, gick vi o la oss igen på en power nap! hahahaha...vi vaknade väldigt sent o kände hoppsan vad dagen tog slut!;) vi gick o såg på Sebastian Bach tror jag, o han var ju bra! o så exodus, Little Angels. Jag måste ju erkänna att detta med rock är inte jag riktigt bra på, så dessa artister vi såg på hade inte jag hört så mycket om;) men jag hade en bra lärarinna=) ja alltså det tog ju några minuter att gå fram o tillbaka till tältet, o till festival området. lagon väg, så det var ju skönt. Ju längre dagen pågick ju smutsigare blev vår camping, så jag förstår varför det heter gris camping=) allt låg huller o buller, öl burkar, glas flaskor, ja allt! men det är lite roligt faktiskt, alltså det är ju lite det är är grejen med det=) Ja, vi gick runt o hälsade på alla tält grannar, vi har lärt känna många roliga prickar;) o så var det mycket Eddie Meduza på gång, haha! vi var välkomna överallt, o det tycker jag är så trevligt, att folk är med alla, o man pratar o ja umgås. så häftigt!

Fredag:
Ja ännu en natt med frost, hua vad kallt det var, ni kan inte tänka er...
jag tyckte att vi bara åt, o åt, o åt hahahah. det fanns så mycket god mat att välja på, o det klart man vill smaka. Det fanns många stånd att titta på, roliga saker, kul. Nu började man känna att det kom fler o fler folk. vad gjorde man om dagarna? ja ni vi gick runt, o fram o tillbaka till bilen som sagt det tog ju sin tid att göra det. vi åt, lyssnade på musik, vi såg på Axel Rudi Pell, han var grym. O just det o det regnade o regnade, blöt blev man. eftr det tror jag vi gick till tältet o ugglade det gick inte att vara ute, usch vilket väder. men det hör väl till det med!
Men tur att det slutade på kvälls kvisten, vi såg på Motorhead, ja ganska bra han med. sen såg vi på Twisted sisters! alltså wow, de var så grymma, jag kan inte sätta ord på hur grymma de var! de gjorde hela sweden rock!=)))

Lördag:
Ja nu började man känna av tröttheten, dålig sömn, kallt, o toaletterna var ju inge höjdare hehehehe, o duscha? ja vi fick göra raggar dusch som det också kan kallas.
vi kände då att nä nu måste vi gå till festival området mer, alltså se fler band o vara där. Men först köpte vi grymma peruker, hahah, vi var så poppis. alla kom fram till oss o ville ta kort på oss, o känna på mitt afro hår. o vi blev filmade av någon på tv-kanal kanske lokal tv? vet inte..
Vi tittade på gilrschool, de var grymma vilka tjejer. Sen såg vi på ett tjej band från sthlm Crucified Barbara, Lynyrd Skynyrd o Mötly Crue.  Det blev en tidig lördag kväll, eftersom vi skulle köra dagen efter. men det var en underbar dag.

Bra band o nu är jag mer insatt o rockvärlden, en underbar festival. o jag hörde att det var 33000 människor, det kändes inte som så många faktiskt. o många vakter samt poliser var överallt, så vi kände oss väldigt trygga, wow vilken upplevesle. det gör jag gärna om fler gånger. synd att jag inte hann träffa våra vänner från halmstad o vår "kusin" från kungsängen. men man gick ju om varandra. samt att det var dålig mottaging på telefonerna.
ja ja...en annan gång...=)Jag vill tacka min underbara sambo/man som gjorde så jag kunde åka, min mamma o momo som var med Elvis. Jag behövde komma iväg o få vara mig själv o detta är minne för livet!!!
O min fina vän Bronco som är min själsvän!


Våra vänners underbara bröllop!

Den 2 juni var en magisk dag, för det var våra vänners bröllop!
Och de sa ja, hihihih.
Det var en regning o en blåsig dag, men man blev bländad ändå av deras kärlek o så fina de var;)
Ett väldigt fint bröllop var det=)

Elvis o Tilda, så fina=)Deras dans var så otroligt, vilken show=)

var bara tvungen o lägga upp lite bilder, lite fint att titta på...o en massa kärlek mellan två det är magiskt...


Elvis utveckling<3

Jag är så lycklig över denna underbara pojke som vi har fått=)
Elvis har utvecklats så fantastiskt, är så otroligt stolt över honom.
Ni anar inte...

Elvis har börjat lära sig att cykla på tre hjulning o det har varit en kamp för honom att lära sig det. O det gör mig så tår ögd, att något så litet kan göra mig så lycklig. som är så självklart för andra i hans ålder.
Elvis är så stolt...

Elvis kan stå på ett ben nu, o hoppa jämnfota så lycklig. Elvis är så stolt, han visar upp hela dagarna vad han kan göra=)

Elvis kan gå i trappan utan att hålla i sig o det har vi övat. så stolt över min kille!

som vi älskar dig!


Lycka, Kärlek o en massa ja!

Hej kära ni, åh det har varit en känslofylld vecka.
Ja oj vilken vecka jag har haft. Vi måste ju vara glada för att loreen vann europas kärlek.
I söndags var jag och Elvis hos min fina vän jean som ska gifta sig i augusti, o vi fick prova våra underbara, drömliknande kläder. Åh vilken underbar klänning jag kommer att få ha, åhhh, blev tår ögd av lycka för min väns skull. Och Elvis var så fin, åh vilken underbar pojke jag har;)

Ja ni, jag vill inte försäga mig men jag har ju friat jag med;) o fick ett jaaaaaaaa...<3
hihihih. men vi har ju pratat lite öppet om det ganska länge, ja sen vi var med min svägerskas bröllop i thailand för ja 3 år sedan? åh det var ju så vackert...
om vi ska gifta oss så blir det där o ja, jag orkade inte vänta längre så jag friade...hihihihi....
men vi får väl se när det blir av nästa gång vi åker till thailand hoppas jag då...=)

Men nu, idag ska vi inte prata om mig, utan för våra fina vänner som säger ja till varandra, åh så fint det kommer o bli. jag kommer gråta en massa, måste ha lit reserv smink med mig hihihi...<3

Elvis kommer att vara så fin, han har en grå kostym=)

all kärlek o välmående till er, o en underbar fin framtid tillsammans<3

RSS 2.0