Hej hej..

åh det är så mycket nu som händer i min vardag o i min skalle;) så många tankar som snurrar runt, jag har försökt skriva listor men lite svårt ändå. jag får visst ingen ro i mina tankar, hahahahaah. Det är liksom ja just det o denna sak o denna sak hit o dit, o just det detta måste jag minnas att göra! hua!

Det har varit många mötet på jobbet o sena kvällar för att jobba in lite tid så jag inte har minus.

Men vi har mycket att se fram emot=) det är det som gör mig varm i kroppen=)

* Idag ska sötaste Isole ha sin namngivar cermoni;) åh det känns väldigt fint att vi får gå på det=) o Elvis är så glad=)

* Nästa lördag gifter Becca o Conny sig, det är så stort<3 all kärlek till dem<3<3<3

* På måndag den 4 juni ska vi ha fest på jobbet o jag blev visst med i fest komiten, uhm...=) det är roligt att ha nåt projekt o så men jag vill ha lite mer tid på mig....:/

* Den 6 juni åker vi ner med linnies halv trasiga cab uhm....till sölvesborg där sweden rock håller till, ja o bilen? hehehe vi måste laga den i veckan! pust!
 det är kanske det jag är lite nervös över, har aldrig varit utan min prins på så många dagar som 4 dagar nästan hur ska det gå??? Alltså elvis klarar ju sig galant han är ju med pappa o mormor, men jag? hur ska jag klara av mig utan min prins? ja men det måste gå=) jag får ta med mig ett kort på elvis o ha vid min sovplats o pussa på varj dag;)

* O i mitten av juni flyttar vi nog in i torpet, vill renovera o fixa o dona ska bli så mys;))))

* O i juni åker vi till härliga österlen med familjen, åhh det är så mycket roliga saker nu som händer jippeiiiiiiiiiiiiiiii

O sen händer det väl inte så mycket eller jo alltså det blir jobb hla sommarn, o jobb med torpet o sen den 4 aug då smäller det;) Då blir Jean o Herman man o fru;)))))) o vi har så fina brudnäbbs kläder o elvis har så fin kostym=)Våra brudnäbbs klänningar min är till vänster;)O Elvis kostym=))))))<3


Möhippa del 3!Det klart vi skulle stå längst fram o tjoa=) ja jag var väl en gråtande grouipe, men alltså ja det är ju job2do! de är som typ bob marley för mig eller ja en super känd artist o stå så här nära en artist som man älskar ja?=) då bir man väl lite som jag blev, skrek, tog kort på varje håll o kanter=)Så bäst!Den bästa konserten någonsin!See you some where job2do! your biggest fan!;)O efter job2do, ville jag inte sova! jag hade en sån adrellalin kick så jag var väl uppe med mor min till 6? eller?=)O det är inget full moon party utan en sol uppgång=))))

Tack alla för denna fantastiska, underbara, möhippan. Jag är så lycklig över att vi kunde göra detta tillsammans för att jean skulle få en underbar, minnesvärd möhippa! o som vi överaskade dig;)
tack för du finns min vän, vad gör vi inte för dig! min vän o syster för livet!!!!!
O det hade inte gått lika bra utan Anne! vi gjorde det bra! o som vi har planerat o tänkt, o många månader tog det!=) men vi gjorde ett bra jobb! =)

Möhippa del 2För att avleda blivande bruden åkte vi till centralen o tog varsin dricka=)Då var vi ombord på fartyget o ja jean blev överaskad, hehe..thai mat buffe mums! dessa damm vippor hade vi för att göra fint på vägen där jean gick o var=) hehehe...Solnedgång=)O full måne såklart, det heter ju full moon party=)Tjohej!!!!=)Hej alla glada=)Hahahahah...=)En i bandet från job2do=)=)

Då är vi med torp!

Helt otroligt faktiskt...
det var inte länge sen vi pratade om att kanske titta på något landställe/torp. det var väl typ för 2 månader sen det kom upp på tal, att det vore mysigt att ha något att åka till på helgerna, inte så långt ifrån så vi kan åka när som. vi började leta lite överallt, alltså på internet. men det var liksom inget som föll oss i smaken. det fanns jätte fina stugor vid västerås/eskelstuna/södertälje trakten. Men alla dessa var för dyra eller för renoverade,eller ja för små. Men sambo D hittade ett litet torp vid Norrtälje/Hallstavik vi såg annonsen vid valborg. Jag hade inte hunnit titta så mycket på själva annonsen, lite snabbt bara, o våra gäster som vi hade då blev så nyfikna o vile se. Och de sa ju då åh så fint det måste ni titta på=) men grejen var ju att själva visnings dagen var den 6 maj o då var jag ju på kryssning. Men Jag litar på Sambo Ds omdömme samt svärfars. Sambo D vet ju vad vi vill ha. Vi vill ha nåt att bygga på, så vi kan sätta vår prägel på torpet.
Torpet är 55 kvm. Men kök, vedspis men det finns en liten ugn, vatten och el. Det finns ett sovrum, vardagsrummet är som ett stort rum med köket typ. en vind finns. Och en liten inne toalett. Ute dusch=) o dass. Torpet har en liten gäststuga samt vedbo o på den vinden kan man göra en loft, eller det har varit som en loft deras son bodde där. samt en jodkällare men den är lite ur funktion. O ja tomt har vi också. =) Med många syrener, fruktträd=))))
Ja och i måndags fick vi lägga bud, o det gjorde vi. sen kom det någon mer som la bud i onsdags tror jag åh så nervös man var...nej i torsdags var det. O ja gud så nervös man var, Men budgivaren gav upp snabbt=) men sen sa mäklaren att det fanns ev en till spekulant fast de hade bara en viss tid på sig att lägga bud igår, om de inte lagt något då var den vår. åhh dessa timmar igår var så nervösa, usch! jätte jobbiga timmar. kl blev 14 o mäklaren ringde ju inte vi ringde upp..jaaaaaaa vi har fått torpet! jippeii. O jag som inte ens har sett torpet hahahah...vi åkte fort som satan till torpet men missade dem, vi åkte vidare till norrtälje för att skriva på kontrakt..
väl där tyckte svärfar känna igen säljaren till huset o det visade sig att de är gamla arbets kamrater hahahah världen är bra liten...efter allt papper på skrivning, så fick vi åka till stugan o han visade runt=) litet litet torp=) mysigt!!!!

 


Möhippa del 1!Hihihihi, blev du lurad nu jean? vi grund lurade dig ändå! Jean trodde hon skulle vara barnvakt o jag visste att jean började ana något så jag kom på iden att gå före alla o låtsas att gå på toa, o sa att samboD o elvis var på väg. o det gick du på nu;) hihihihih....Finaste bruden, fick uppdraget att måla av sin man som hon ser på honom=) det blev en lyckad tavla=)mmmm..vart är vi på väg nu då? italien, gröna lund kom upp=)Men vi hamnade på en kryssning, thai tema=) o inte minst job2do live konsert=)Jumiiiiiiiiii buckets=)Rooooooollllliiiiigt!
har så många bilder....hinner inte lägga upp andra idag, men en liten blick på hur vi har haft det! underbart!=)

Tänk om....

Jag läste på aftonbladet om familjen som blev utförsäkrade läs mer här
Jag bara tänker tänk om det hade varit elvis, så fruktansvärt! för ja hans balans o syn o allt. o så gjordes en MR-röntgen i somras. ja jag vet precis denna skräck o inget veta? usch ja tänk om! men jag vet att man inte ska blicka bakåt o tänka så..men man gör ju det o kan inte låta bli o göra det heller! min fantastiska, kärleksfulla son!

fruktansvärt av fk att göra så här! finns det en tidsram så här får du sörja ett barn? alltså visst handlar det om fall till fall, o visst andra människor kanske kan arbeta 100% absolut men man måste väl för f*n boka ett möte o prata? o ge chans till att förklara o inte få detta bemötande! fruktansvärt! ja vad säger man, typiskt kanske? hoppas familjen kommer till ro..o hittar ett ljus i framtiden igen...om det nu går...

Valborg!

Det är så trevligt när ens vänner puschar på lite=) o faktiskt frågar om vad man gör o vill gärna komma=) först skulle vi vara helt ensamma o ha tråkigt faktiskt. vet inte varför men det skulle bara vara så. Men sen hörde min fina jean av sig o hörde vad vi gjorde på valborg. Det klart man bjuder då;) o sen hörde min mor av sig o ville komma, ja men åh så trevligt, o så min momo ännu trevligare=) ja o då blev det helt plötsligt fullt hus, så mysigt=) jag var iväg o handlade lite för kvällen men en hostande elvis i släp tåg inte så lyckat kanske, men det gick=) o det blev succe av vår valborg. så roligt, o mysigt, o bara vara=) alla hjälpte till, o ja nästan jag satt sedan vid bordet o sa vad sakerna skullle stå eller hur jean??;))))) Elvis fick en kompis, hebbe så go=) elvis underhöll allihoppa=) vår lilla komiker=)så mysigt o grilla=)vår första middag utomhus för i år=)Elvis så lyckligJean leker tittut med Elvis=)Hopp, HoppSkåååålVår fina uteplats, vad mysigt det blev efter att Sambo D fixade den hela dagen=)Din tur o hoppa stuts matta=)Så mysigt o sitta utomhus=)ååååå...massage fick jag....

så fin kväll, tack så hemskt mycket!

puss på er;)


RSS 2.0