Så stolt!

så stolt över min undrbara son som säger till o går på toaletten o bajsar o kissar! för er andra kanske det är en struntsak för en 4 åring att gå på toa själv jo visst. men inte för min kille inte! detta har vi kämpat med i flera år med att gå på toa och att elvis ska ta steget för att våga! helt otrolig känsla det=)
han vill till och med ha utan blöja på natten vi får väl se när det blir, snart?=)
jag har haft lite egen tid hos mami och sen gick jag ut på krogen i stan, oj ja det var länge sen man var ute så där hehehehe...=)
ja nu är det påsk snart...får se hur den blir..ensamt känns det som eftersom elvis o jag blir ensamma flr sambo d ska på egentid i flera dagar upp till umeå...=( lååång tråkigt ju, o mami åker utomlands, jag har min elvis o mina bröder iaf=) vi får väl se vad som bjuds på...

Hej hopp!

Hej hej, oj ja ni det är så länge sen så jag kommer inte ihåg. men jag har så mycket i skallen just nu så det är inte sant...det händer grejer hela tiden. pust o stön! så vad händer då egentligen? ja ni vi har varit sjuka i omgångar uscha buscha. förskylningar, magsjuka blä blä. o det känns som om jag har varit borta hela mars..:( elvis har fått botox behandling o det var ju skönt för honom o magen. o vad har vi gjort mer? vi har många planer i luften må du tro o de tänker inte jag avslöja inte ännu...o inte förens det blir av hahahaha..det har tagit min tid o jag tycker sånt är kuligt minsann=)))))
ja o sen???
varit på kalas, jag har varit ute med vänner det har varit behövligt. umgåtts med familjen o varit med min underbara, kärleksfulla elvis som betyder allt för mig! o för oss! du ger oss så mycket glädje o kärlek!!!
o som sagt denna vår o sommar ser jag fram emot för att jag har två bröllop att gå på=) utav ett är jag brudtärna ja ja vad jag tjatar kanske men så coolt=))) o så har jag många andra planer, så jag ser fram emot denna sommar..o så cycklar jag till jobbet så underbart men jobbigt;)
bjussar på lite bilder från fejjan=) lite allmän info i dagens blogg ja ja..skönt o skriva av sig=)
Ja just det i söndags var jag o min söta svärmor tilll astrid lindgrens sjk för att kolla upp elvis svullna knä, men som tur visade det inte vara nåt..pust skönt min lilla kille. ja onödigt nää, jag skulle inte klara av att undra vad det kunde vara, jag gör allt för min kille!Vi var på picknick med elvis söta tjej kompisar förra helgen jätte mysigt=)))Elvis som långhårig =))))


Just nu: Elvis som kort hårig hihihi det var länge sen=))))

hej...

hej, ja det var länge sen igen. jag har så stort behov av att skriva ner allt, för jag är en tänkare. jag vet inte riktigt just nu vart jag eller hur jag ska sortera mina tankar. jag har mina fack i mina tankar hahahaha. sorterar o tar bort vissa tankar för sådanna tankar vill jag inte ha just nu...osv..
hm svårt..ibland är det svårt att blicka framåt o då är det så att jag blickar bakåt tänk om, ja tänk om på vissa händelser som har skett i bakåt tiden...
men jag vet att jag inte får tänka så för just nu har jag en fantastiskt liten kille som mår bra idag, elvis är så fantastisk positiv o ser ljust på framtiden. det är det jag är så tacksam över, att jag har eller att vi har en sådan fin, underbar kille som elvis. han är mitt ljus just nu..=)
det finns inte ord på hur mycket jag älskar elvis.....
Här är elvis vid astrid lindgrens sjk för att få sin botox injektion igen under narkos, vilket gick super bra. elvis farmor var där med honom även pappa såklart. här målar elvis fina teckningar...min konstnär=)))

RSS 2.0