Så skönt!

ja alla dagar bara försvinner iväg...vart tog de vägen? jag hade planerat så många aktiviteter de första dagarna o de kändes jätte långa faktiskt. men nu när man bara går hemma går de så fort!
Vad har vi gjort? ja....
ot center o fått nya inlägg, hälsat på sanna och isole=), umgåtts med linnie, hörsel test på ks, skansen, ute på after work med kollegorna, varit vid uppsalal vid en marknad, varit med svärmor o tagit en massa fina bilder på elvis=) o idag ja..vi får besök o det är alltid trevligt o så ska vi äveen till elvis sjukgymnast vi får väl se hur mycket elvis orkar...
o imorn ska vi hjälpa mormor o flytta en massa saker. ja men alltså sen var den ledigheten slut!
ja ja, nu ska jag njuta av mina sista dagar.

Dags igen!

Är det dags igen? pust o stön, varför, varför? stackars min lilla pojke som aldrig hinner må bra! tillräckligt bra iaf, Elvis började hosta mer o mer igår, o inatt har han haft svårt o andas. Men det är väl en kombination av alt som sker vid våren kanske? Men Elvis säger själv jag mår bra, jag mår bra=)
min lilla prins!

Leeeeedig!

jipppeiiiiii lite ledighet är aldrig fel=)))
det är för elvis förskola har planeringsdagar, o då passade jag på att ta lite semester o upptäckte då att jag är ledig i hela 6 dagar=) o elvis mår bra! hur bra som helst, o det känns extra roligt o befriande faktiskt att elvis mår bra för en gång skull. ja för sista tiden har ju varit jobbig för honom. o min ledighet var ju ingen rolig då. men nu kan vi njuta lita av den!

idag blir det ot- center. sa till elvis att vi skulle åka tåg, han brukar tycka om det men nu sa han o kröp närmare mig- måste vi åka tåg, jag är rädd!
min lilla kille, jag har sett hur elvis reagerar när snabb tågen kommer o han liksom kryper ihop o springer iväg, vart som helst där han känner sig trygg. då sa jag till elvis att vi kan stanna inne i huset tills vårt tåg kommer? mmmm sa han då...min prins.

sen hälsa på lill sessan isole som är 3 månader..=))
o sen till min söta linnie för att prata planer o sweden rock kanske?=)))

rooooligt o ha saker inplanerade, jag måste nog ha lite roligt runt omkring mig nu...=)
hej hej..

oj vad det är mycket nu i tankarna hoppsan sa!

vår almanacka är propp full....

jag har kvällsmöte på onsdag sen så.

torsdag semester: men vadå för semester ha ha ha... ett läk besök på mörbylund vid danderyd. sen åka till min vän som har fått en bebis för några månader sen som jag inte har kunnat träffa pga av en massa bacelusker..=( men hoppas nu att elvis håller sig frisk tills dess... det måste han vara för nu har jag mycken inplanerat! o sen träffa en annan vän o prata lite om sweden rock festivalen som vi ska på med mera=)

fredag: hörsel test för elvis på ks, sen till skansen. nåt roligt måste ju elvis få;)

på lördag är det marknad i uppsala.

ja fullt upp men ibland blir det ju så.njuder på en underbart söt bild på min prins;) så lycklig att du finns o så stöt över att du är min son!!!


Trööööööött!

Ja minsann nu blir jag trött på hur folk beteer sig o bara tänker på sig själva! jag blev så arg igår så jag kunde inte somna uscha!  åhhhhh var är allas moral tänkande eller princip tänkande nä det finns inte! hua!!!!!

ja nog med det eller typ nej men jag ska ta bort allt som har negativitet o göra men ja! lite svårt är det.
Så nu sitter jag här o dricker starkt kaffe minsann o njuter av o höra min älskade son som pratar mellan varven men bolibompa.....
Ett mirakel...

Ja vår son är minsann ett mirakel. ja jag måste bara få skriva av mig så det så. det är verkligen inte lätt o vara en mamma eller en pappa. Men för oss är det ju lite mera extra. Att vara mamma o pappa, det är inte lätt ibland, det ska vi säga. Det är så mycket o tänka på o göra som måste göras. ja att uppfostra en glad o fin kille samt att göra de måsten som innebär när man har barn med lite extra så att säga.
Men vi skulle aldrig vilja byta ut Elvis för det är vår guld klimp=) och vårt mirakel=)))))

Vi har några läkar besök framöver, det brukar vara så  att det blir väldigt många besök på en gång, det kan jag tycke är lite jobbigt. men ja det är väl lika bra att få det gjort också?

Men det är ju inte vanliga läkare som på vårdcentralen så att säga, hehe det är besök på
ot-center, elvis har ju vuxit sen förra året o så  hans fötter också;) o behöver andra inlägg, o syncentralen, samt var det ett hörsel test som skulle utföras på ks. o i fredags var vi hos sjukgymnasten. Elvis är så duktig så stolt över honom. =)

Min lilla kille!

ack min lilla prins är sjuk igen...
Elvis fick ju sin förskylings astma för ja kanske 3 veckor sen nu, men nu är han sjuk igen;( det började redan förra veckan o då trodde vi att det skulle gå över, som det brukar göra efter några dagar. men på lång fredagen började Elvis hosta så mycket o var väldigt påverkad av det. så jag kontaktade närakuten på löwet och jag fick en tid samma kväll. ringde kära svärfar som kunde skjutsa oss. Elvis sänka var dålig och det visade sig vara infektion i lungerna, så Elvis fick antibiotika.
Hela helgen har jag varit ensam med honom och han har mått si o så. o han är inte bättre heller, fast just nu verkar han faktiskt må lite bättre än igår=) kanske går det åt rätt håll? O Elvis som vill till förskolan o leka;(. Men kanske imorn då? vi får se hur dagen ser ut, vi ska inte ropa hej ännu...
Men ja det är tyvärr så med infektions astma att man drabbas lättast av det vid temparatur skillnader.

Min lilla prins...


Infektions astma

Jag har flera gånger velat lägga till katerogin Förskylings astma, men har inte blivit av. Elvis har sedan mycket länge infektions astma eller förskylings astma som det också kallas. Elvis drabbas mycket hårt av detta. Elvis får dagligen medicin. airomir och nya flutide. Under höst/vinter och vår är som värst för honom. Det är så det sker nya temparatur skillinader i luften.
Det som sker är att Elvis blir oftast lite hostig på kvällen o då är jag beredd på att något är på gång. och på natten kan han vakna av att ha mycket svårt att andas och låter ungefär som en skällande hund, o nej det är inte krupp han har.
Och så håller det på hela natten då får man ge elvis sin astma medicin. Sedan blir det feber, hosta, snor med mera. Och i Elvis fall blir han hemma ett par dagar. Elvis har blivit testad mot pollen och allergi men han har inte det som tur är. Det är mycket krävande och jobbigt för vår lilla prins, men han är i god mod och är en glad kille=) det tar mycket av vår tid o några vabb dagar men ja vad ska man göra?

vid mera läsning gå in här

eller här


Stolt!!!


Jag är riktigt stolt över mig faktiskt=) jag har cyklat till jobbet idag dast det dugg rengande på vägen dit o på vägen hem cyklade jag på 20 minuter o för två veckor sen orkade jag mig inte upp på backarna o då tog det 25 minuter hem. Men nu så alltså orkar jag mig upp för dessa backar o det tog alltså 20 minuter=) mega stolt!!!


Stackars lilla pojke!

Elvis har haft eller har sin förskylningsastma o har haft det sen i onsdags, på långfedagen blev elvis hosta mycket värre o hostade konstant. väldigt jobbigt. o vi skulle ju på påskmiddag, o elvis ville så gärna åka till mormor, tyckte då att han kunde åka dit för han verkade må bättre. men hostan blev ju värre stackars min lilla kille. så jag ringde till vårdgiuden o frågade om jag hade rätt host medecin osv o om man ev kunde komma till läkarn dagen efter? hon hade inte tiderna för den dagen så vi fick komma på sena kvällen. Snälla svärfar hämtade oss, och det visade sig att elvis har någon sorts infektion i lungerna, så det blev pencellin behandling. lilla gubben...
hostan har blivit lite bättre, o lite feber....
vi har tagit det så lungt...
men nu börjar jag känna mig lite små sjuk men ack det har jag inte tid med...


Hylling!

Ja alltså nu när jag är själv så känns det så tomt o ensamt o då har man ju tid att fundera på hur bra jag har det egentligen...så lyckligt lottad att jag har min prins elvis o kung Sambo D.
de små detaljerna sambo D gör, gör mig så lycklig o varm i kroppen. Ja men de är ju inte så stora saker sambo D gör utan de små detaljerna som alla kvinnor vill säkert ha, iaf jag..=)

-Ja men som tex: handlar mat som jag gillar o lätt lagat han vet ju att jag inte är så bra på att vara i köket=)
- Köper påskägg till vår son, elvis favorit kex o russin o 2 filmer. o till mig köpte sambo D mitt favorit godis. jag hade absolut inte förväntat mig ett ägg.=) o det var så gott....
- O så avslöjade jag att jag hade fått lite pengar från min mormor i påsk present o då sa sambo D direkt att jag skulle köpa något fint till mig o inte till elvis. till dig!

ja men dessa små saker gör mig så lycklig o att jag har en sån fantastisk sambo!!!!

jag längtar enormt mycket efter dig!!! kom hem nu...!!!!
Lång ledig!

Hej hopp nu är man lång ledig, men varenda gång man är det så blir ju elvis sjuk...=( men inget o göra åt utom att göra det bästa o ta hand om honom, fast han är ju så sprallig ligger ju inte still! o sover gör han inte heller för det är ju den bästa medecinen men men...

Njuter verkligen o vara ledig för i mina 8 långa år inom vården har jag nog aldrig eller ja nästan aldrig varit ledig under röda dagar, visst ger det mer pengar absolut men det är en tid att vara med familjen osv. o jag har alltid arbetat under midsommar, nyår, julafton, eller ja under påsken. så det känns så befriande att kunna vara ledig så här, rrena rama lyxen, jag kunde ju ha jobbat nu liksom=)
O umgås mer med min lilla son=)

Fast denna påsk känns ju lagom rolig faktiskt, för det första så är sambo D borta under flera dagar, men det unnar jag honom, han behöver komma bort själv på en liten mini semester till umeå. fast som jag skrev i förra inlägget att det kommer bli mysigt ändå....=)

Jag har tänkt väldans mycket på mina vänner denna vecka faktiskt, o jag vill finnas där för dem=) det är inte lätt att jobba heltid o ta hand om hemmet plus sig själv o sitt sambo liv o ja ett barn som tar all tid=) o sen ta hand om sina vänner, men det är viktigt ändå att försöka o skicka ett sms då o då...eller slå en pling det betyder mycket..puss på er love you!

Carpe diem-fånga dagen


Vilken sommar!

Jag ser verkligen fram emot min sommar, har mycket roliga planer. men visst hade jag önskat att det såg annorlunda ut, självklart. men man gör så gott man kan för att försöka göra lite roligt och många planer gör mig glad.
Jag har en del saker inplanerade=)

April - händer inte mycket förutom lite födelsedagar osv..
Maj - njae inte så mycket va;)
Juni -  Först bröllop sen ner till Sweden rock festival med min kära vännina, helt sjukt kul=)
Juli -  En vecka till skåne o umgås med svärföräldrar sjukt mysigt
Augusti - Bröllop som jag är brud tärna på och elvis är brud näbb=) så så så fantastiskt roligt=)

Intersiva sommar månader inväntas=) jag längtar!!!!RSS 2.0