Mycket....

Men herregud vad många läk besök o möten vi har framför oss pust o stön men det är ju ett måste. Ibland ser våra liv ut så o allt ska då ske på en o samma månad? 
förra veckan var det dietisten.  
igår var det möte på förskolan, idag är det sjukgymnast på ks som ska titta på Elvis hals o rygg, för att se hur han går. O det tog ca 10 min sen var det klart. Vi skulle få en remiss till en röntgen för att dubbelkolla. Bra att de är noga. Elvis går nog som han gör för synens skull. 
Imorn är det utv samtal på fsk. 
Torsdag ska jag på lunch date med mina kära kollegor❤på kvällen ska vi på info kväll för Elvis skolgång i höst. ja minst sagt ett full späckat schema. O nästa vecka blir det ännu mera möten o en massa måsten. Men på fredag åker vi till torpis o blir borta till måndag för sambo d har tagit ledigt på söndagar. Härligt! Lång helg!!!
 

Elvis o Lennon<3

Att vara tvåbarnsmor o att tiden få räcka till är ju inte lätt alltid men underbart att se dessa fina pojkar o känna att de bara är mina<3<3<3
kärleken till Elvis o Lennon är enorm, obeskrivlig kärlek<3<3<3
Ja men då har vi ett namn till lillebror o det fick bli helt enkelt Lennon! det fanns liksom inget annat namn som passade. O sambo D fick helt enkelt acceptera det hihihhihi. Jag o Elvis tjatade till oss det<3
 
så vad gör vi om dagarna? 
ja Elvis går till förskolan, o det funkar ju super bra på morgnarna. över förväntan faktiskt. Sen är jag själv med Lennon o myser, eller åker o väger honom på bvc. träffar vänner o fikar. Men nu sista tiden har det blivit  en hel del vila hemma,.Lennon äter ju varannan timme o sömnen blir ju rubbad hi hi hi.
 
 
 
Elvis är en stolt storebror!

Tiden går fort!

Hej oj vad tiden går fort,för fort! den 30 april blev vi två barns föräldrar till en liten mirakel kille❤ tänk en liten Valborgs pojke❤ storebror är så lycklig, o säger ofta att det känns konstigt att ha lillebror här. Ja tänk lillebror är äntligen här efter så lång väntan. Ja o lillebror heter så än så länge:/vi kommer inte överens med ett namn så jobbigt:/ Hoppas han får heta något snart! 

RSS 2.0