danderyds ögonmottaging..

ja igår var vi på besök hos ögonmottagningen med Elvis. Det gick faktiskt över förväntan denna gång. Elvis behöver inte ha glasögon just nu iaf så det är ju så skönt!

men det finns alltid ett MEN. ögon dr upptäckte några fläckar på gula fläcken och att Elvis har en lite för kort synnerv. ja det behövde inte betyda något i sig alltså det är inget farligt iaf. nån kan ha det o ser jätte bra ändå. men då nämnde jag min ögonsjukdom stargardts ögonsjukdom och då ville hon ta en titt på mina ögon. ja o hon sa ju då att jag har liknande som Elvis att jag har fläckar på gula fläcken och fört kort synnerv. att en bild tex,  det tar tid för hjärnan att ta reda på vad det är osv ni kan läsa mer, under stargadts. det är två olika information men samma ögonsjukdom då. ja då sa hon att det kan ju då Elvis också ha då eftersom vi hade så lika. men hon skulle skicka ett brev till Elvis neurolog om de vill kolla upp det mera, och det vore inte dumt i snara framtiden att ta kort på våra ögon för att veta ännu mera.

Det är ju faktiskt ganska soännande att vi båda har den ovanliga sjukdomen. när jag fick veta det i ung ålder då va det bara jag o några till i ung ålder annars får man denna sjukdom i vuxen ålder.....så jag fick träffa en en jätte bra ögon proffessor som jag gickofta hos.

 Men men ja sånt är livet. men livet slutar inte för det eller hur? det kunde som sagt ha varit mycket värre, o så mycket vi har varit med om o lilla elvis han ska ju alla sorters unika sjukdomar. ett till skadar ju inte eller hur? jag vet ju vad det handlar om, jag själv har vuxit upp med det o jag mår ju bra, eller hur??
 ja han är en unik liten mirakel kille minsann. men vi håller ut, och vad gör man inte, vi har den underbaraste tappraste,o snällaste elvis man får leta efter......shopping..
det blev lite shopping vid ikea igår, så slut man var efter några timmar där..=)

 jag hittade två små tavlor till Elvis fina målar verk som han har gjort som jag vill spara, en stor tavla där jag kan lägga mina modell bilder, en förvaringslåda som kan vara under Elvis säng, nya lakan till Elvis o en kudde. En underbar gul vas o bambu skott till, ljus, två lampor till vår säng, en badborste o badbollar, o krämer....en hel del blev det. man kommer aldrig tomhänt från ikea alltså...man hittar alltid något att köpa som man kanske inte egenltigen behöver..

Åh jag måste ta lite bilder så ni får se den underbara vasen så 70 tal!!

Vår annandag jul..

Ja ni ser väl leksaks vardagsrum det har blivit=) trots att Elvis var så sjuk inatt, jag fick vakna nästan varje halvtimme inatt o ge elvis astma medicin för som han hostade o hostade o kräktes, det bara forsade....mmmm...
Men under kvällen blev elvis mycket piggare och ville så klart leka med alla de nya leksakerna plus att han målade typ 10 underbara teckningar med sina nya målarfärger...

nu är det sent för mig, dags att sova!!! natt natt.....

Vår juldag...Vi åt middag med mina svärföräldrar o alla elvis kusiner, det var mysigt. ännu mera klappar till barnen=) elvis fick brio tåg, målafärger, linne, kalsonger, bil med en husvagn till=) jätte fina saker o elvis har uppskattat alla saker=)Mellan kusin oliver..Faster hjälper elvis att fixa husvagnen, jag är så otecknisk hahahahaNu är den fixad, så roligt...Alla kusiner på plats så fint kort=) med liv o rörelse...;)

Vi kunde inte ta så mycket mera kort tyvär, kameren hade inga batterier...

Alla som ville fick basta, o det var många som gjorde det, mysigt. men tyävr va man ju lite trött o seg efter allt firande dagen innan, men det var en mysig afton med god mat o sällskap...

Vår julaftonVi besökte sambo D:s morfar en stund på em, så mysigt. morfar blev så glatt överaskad.Se så fina de är, elvis älskar att kramas o det gör han med alla, o med gammelmorfar förstås=)Vi firade jul hos min mor, se så fin klänning jag hade på mig;)finaste....Julklappsöppning, toy story lego, det uppskattades...Elvis fick en tiger matta=)Man blir lite trött på att bara öppna en massa paket, lite power nap=)Glada jag...Fina gänget, mor min, min mormor, jag o extra morfar rolf, o uffeElvis fick en tunnel med tält till så roligt!!!O så här kan man göra med en tunnel om mamma är med hahaah...extra gammelmorfar rolf o elvis har så roligt ihop=)Hm, vem är gubben? kallas han för jultomte, njae mamma vet inte om jag tror på det va;)

Vår julafton var mysig, med god mat o gott sällskap, tack min familj att ni finns=)

EN GÅVA!

         

Det är är mitt mirakel!!!I år kommer nästan 100 000 kvinnor att bli mammor till handikappade barn. Har du undrat hur mammorna till handikappade barn blir utvalda?

Jag ser på något vis gud sväva över jorden, väljer sina instrument med noggranhet och medvetenhet.

Medan han obseverar ger han sina änglar instruktioner att skriva i en stor dagbok.

Gud ger ängeln ett namn och ler "Ge henne ett handikappat barn".
Ängeln blir nyfiken, "Varför just henne Gud? hon är så lycklig".

"Precis", ler Gud "kan jag ge ett handikappat barn till en som inte kan skratta? Det vore grymt".

"Men har hon tålamod?" frågar ängeln.

"Jag vill inte att hon ska ha för mycket tålamod för då skulle hon drukna i en sjö av självömkan och vanmakt. När väl chocken och misstron lagt sig kommer hon ta itu med det. Jag har tittat på henne idag. Hon har rätt känsla för sig själv och en självständighet som är ovanlig och som så väl behövs hos en mamma. Du förstår, barnet som jag ska ge henne lever i sin egen värld. Hon måste hjälpa honom att leva i hennes värld och det kommer inte bli lätt"

"Men herre, jag tror inte ens att hon tror på dig".

Gud ler, "Det spelar ingen roll, det kan jag ordna. Hon är perfekt. Hon är tillräckligt självisk".

Ängeln flämtar, "Självisk? Är det en dygd?"

Gud nickar "Om hon inte kan skiljas från sitt barn ibland kommer hon inte att överleva".

Ja. Här är en kvinna som kommer välsignaas med ett barn som inte är perfekt. Hon vet inte om det än men hon ska avvundas. Hon kommer aldrig att betrakta ett steg som vanligt. När hennes barn säger "Mamma" för första gången så har hon ett mirakel och hon kommer veta det. När hon beskriver ett träd eller en solnedgång för sitt blinda barn, kommer hon vara en av de få som någonsin får se mina verk.

"Jag ska ge henne kraften att se det jag ser...okunskap, grymhet, fördomar och ge henne styrkan att stå över detta.

Hon kommer aldrig vara ensam. jag kommer alltid vara vid hennes sida varje minut, varje dag, hela hennes liv, lika säkert som att hon står här nu vid min sida.

"Och hur blir det med en skyddsängel"? frågade ängeln.

Gud ler "En spegel kommer vara tillräckligt".

Författare okänd.

visst var det fint skrivet? jag fick den av min mamma och till alla er som jag känner som har barn med speciella behov o alla er där ute som läser min blogg ni får gärna kopiera denna fina text om ni vill ha den, för jag vill att alla ska få kunna ta del av denna fina text. skriv gärna isåfall vart den kommer ifrån, min blogg;)

JAYYYYYY

Ja alltså det va rena slumpen att vi skulle precis handla i väsby centrum o sen kommer minnah o jayyy från idol, elvis ville så klart vara med o titta o han ville till och med gå upp på scenen, då sa en vakt du får vänta tills du kan söka idol...till elvis

Sen ville elvis så klart ha sin egna skiva, vi väntade o väntade, elvis var så tålmodigt. är så stolt över honom. äntligen fick vi gå fram o hälsa,alltså jag vet inte va jag sa till honom för det va så så varmt o ja en jay liksom;)
men i stil med att han alltså elvis är en idol o han dansar till dig varje dag o hejjar på dig, ehm ja alltså han bara tittade tröttsamt på mig men men shit it! jag har varit med min sons första aoutograf o elvis är så glad!

Va gör man inte för sin son liksom?=)

jag har så många bra bilder med på mobilen o jag orkar inte just nu ladda ner från mbilen men det kommer så småingom så får ni se;)
Drömmar;)

Ja alltså de kan bli lite roligt att drömma ibland hahahha..

vet ni vad jag drömde om inatt?

Jag drömde om att jag var i grekland o där jag växte upp som liten i nafplion mm ja visst...=)
Men elvis vad där och sambo D, ja inget konstigt med det..=)

Men så var min svärmor där o svärfar, Elvis farbror o tänk elvis faster med familj...ja alla de var där. Jag skulle visa dem vart jag hade bott o jag var som en giude.

Elvis farbror hade jätte tråkigt, o elvis stor kusin var så uttråkad de ville ha mer spänning;)
Alla satt o åt frukost tillsammans. Svärmor o svärfar våagde inte gå utanför hotellet men jag tjatade lite att de måste ju kolla runt hur det ser ut i min gamla stad. så vi gick till en borg som finns uppe på berget, palamidi heter den. Elvis var också med.
jag pekade här är stranden o här döptes jag ni ser det här..bla bla..o här bodde jag..

Sen ville svärmor gå hem till hotellet kl var 17 för att då va det middagstid för henne hahah, så svärmor o svärfar gick till den lånade bilen men ringde till vår mobil snart igen o sa:

Erika var finns det en bensinmack? vi har krockat, vi mår bra men den nya lånade bilen mår inte bra, fönster rutan är sönder

jag sa väl som att ja det är ni i nötskal sväris=) ja alltså att snurra till det, tror jag tänkte på...i drömmen alltså
vi hjälper er att hitta en bensinmack,

 men min fråga är varför drömma om grekland? o var allsin dar varför just min hemby? o hela familjen hahaha det var en rolig dröm det=)=) hihhihi kom inte ihåg hur den slutade tyvärr.


ge mig lite...

ENERGI....
 sovit dåligt inatt, o trångt, o tidig morgon för att gå till dagis o ge julklappar till elvis dagis fröknar. de blev så så glada vad roligt! de sa åh jag som älskar ljus, åh jag som älskar vanilj, en fröken fick vanilj luktljus. Det var Elvis som valde vem som skulle få vad. Det var så kul att de blev glada=)
Jag älskar att göra någon glad, jag blir å glad att ge någon lite glädje i sin vardag!

Men nu är jag så trött ahaha, måste bli lite piggare för ikväll blir det jobb, härligt!!!! jag längtar!!!


men hörni;)

det är 36 st underbara läsare jag har haft idag som har läst min blogg=)
 jag blir alldeles förvånad o varm...
men då kan ni väl snälla=) svara på mina frågor jag hade till er i ett tidigare inlägg=)=)

det skulle vara så roligt o veta vem ni var, o om jag känner er eller hur ni hittade lilla mig=)

 3 st har svarat o jag känner dem sen länge=)
min allra bästa o barndomsvän jean, min kära svärmor, o söta fina familjen från skåne!!!!

1) VEM ÄR DU SOM LÄSER, KÄNNER JAG DIG? BERÄTTA DÅ GÄRNA HUR JAG KÄNNER DIG

2) ELLER OM INTE VI KÄNNER VARANDRA BERÄTTA DÅ GÄRNA HUR DU HITTADE MIG=)....

3) VARFÖR LÄSER DU MIN BLOGG? EN STORT INTRESSE FRÅN MIN SIDA..=)

SKULLE VARA JÄTTE KUL O VETA VEM DU ÄR SOM FÖLJER MIG, O MITT LIV O TANKAR

MEN KUL ATT DU JUST HITTADE MIG!Nu är det julstämning+ klappar till fröknarJapp, jag blev så sugen att köpa en liten julgran iaf, den är från claes ohlsson det ingick lite glitter o lampor. men jag köpte till lite kulor o en julbock. Elvis blev så glad när han fick hjälpa till att pynta, o så spännande. när han såg bocken sa han bocken bruse, otroligt vad han kan o lär sig på dagis är så glad att dagis finns!Jag har slagit in lite presenter till Elvis 4 fröknar, jag har köpt en litet ljus  med olika lukter, citron, vanilj, laktrits, jasmin, o till köpte jag ett litet glas som ljuset ska vara i, och en liten chocklad bit där det står du är bäst på...
 och Elvis fick välja vem av fröknarna som skulle få vad.

Vi gjorde också hemmagjorda julkort med glitter o hemmagjorda tomtar, tror ni de blir glada??

jag hoppas det;)

Nu är det nära till jul..

MMM, men hallå är det verkligen snart jul?
hur fixar man julstämning???
Jag känner inte att det är jul,
hur förbereder man för en 3 åring att ddet är jul?

Elvis ska väl få ett litet paket eller två i sin julstrumpa, men den har han knappt tittat på,
O vi har inte ens något julgran men hur självklart är det egentligen måste man ha en???

jag minns när vi var små fick fick alltid julgodis o min mamma gjorde så fint till oss, det va riktig jul! julgran, julmusik, o små paket som var så fint genomförda, uppskattar verkligen det min mamma gjorde, så gott hon kunde o gjorde det så bra!

Jag vill gärna föra det mysiga vidare men man gör ju så gott man kan, o de blir nog lite julstämning snart...

O julen är en högtid att vara med sina nära o kära, umgås o ha det bra o njuta av den goda maten, o iår har vi bestämt att det är bara de små som får julklappar, varför stressa o köpa o köpa...överkonsumera...

o ska jag vara ärlig? ja okej vi har köpt alla elvisi julklappar på tradera, jo det är sant! hur billigt har inte vi kommit undan, sjukt billigt...
Jag har köpt två barnböcker, täckbyxor, ett halsband, ett par helt nya skor, o varmfodrade gummistövlar...allt för kanske mindre än 500 kr...

Alltså jag skryter inte eller tycker inte illa om att köpa nya saker absolut inte, utan det beror var man vill hitta o elvis behövde alla de sakerna o varför inte titta runt o hitta samma saker för lite billigare peng?
O de är i god kvalite ändå, tro mig. jag köper inte vad som helst för att komma undan billigt men jag vill gärna om det återvinna saker o ting...

men smaken är som baken...


En liten fråga till er läsare=)

ja nu kommer den lilla frågan jag har tänkt på länge att fråga er men aldrig blivit av snälla var god o svara=) det skulle vara så roligt o veta vem som läser mina tankar ja typ varje dag=)

1) VEM ÄR DU SOM LÄSER, KÄNNER JAG DIG? BERÄTTA DÅ GÄRNA HUR JAG KÄNNER DIG

2) ELLER OM INTE VI KÄNNER VARANDRA BERÄTTA DÅ GÄRNA HUR DU HITTADE MIG=)....

3) VARFÖR LÄSER DU MIN BLOGG? EN STORT INTRESSE FRÅN MIN SIDA..=)

SKULLE VARA JÄTTE KUL O VETA VEM DU ÄR SOM FÖLJER MIG, O MITT LIV O TANKAR

MEN KUL ATT DU JUST HITTADE MIG!


pirr i magen...

Ja alltså jag har ju haft lite pirr i några dagar nu, för vadå tänk hahahah många frågetecken på facebook, många tänkte väl att jag kanske var med barn eller nåt men det är HELT fel haha här bir de inga barn gjorda;)

Nä utan jag har jobbat igen, jobbar 25% o det kändes så bra! jag var där idag o de känns som igår o alla verkar vara glada att se mig, så kul kan ha det så kul på sitt jobb? ja det kan man. man gör det man gör det till, heter det så?

så pirret i magen va nog lite lyckorus, för jag har verkligen saknat att jobba, o vill komma tillbaka så det så!Jag tycker om dessa modell bilder för det är så olikt mig att vara modell hihih, här va jag också gravid med elvis i v 13

men den betyder mycket energi kick bild som jag bjussar på!
o tänk jag saknar faktiskt mitt långa hår, annars har ja ju kort kort nu..


Så fint...

Det gör ont i hjärtat när elvis blir så ledsen över att sin pappa måste åka till jobbet usch...
Elvis sa: ledsen ellis ledsen o grät
lilla gubben så fin..

Elvis fick prata med sin pappa o då sa elvis älskar dig pappa alltså hur underbart är inte det att höra när man är ifrån sin familj,,så fint. jag blev så rörd av min son, ja fast det blir jag alltid hahaha


Mina tankar, bara mina....

Nä idag var jag lite ur funktion tror jag faktiskt. seg i huvudet må ni tro. usch för sådana dagar, men alla har vi väl en sån dag?
Då måste man unna sig att ta det lugnt o tvinga sig till det också, för vem ska man tävla mot? sig själv det vinner man inte på i längden har jag märkt...

Alltså jag har en känsla av de flesta verkar stressa på o göra allt möjligt bara för att visa att man orkar göra så hemskt mycket för vem egentligen? för sig själv för att visa att man duger? men varför?
 alla gör så gott man kan o behöver faktiskt inte göra allt o göra alla till lags bara för att bli omtyckt eller bara för att man kanske får så många uppmuntarn, jag tycker det låter väl genomskådat o vaddå är det en tävling??

Fast jag har upptäckt också att vi är ju såklart olika människor o orkar mer eller mindre men det gör dig inte till mindre värd om du orkar mindre, du gör säkert så gott du kan...
 go for it girl!!!
 o har annat psyke eller ja you name it

lite terapi för mig det här hahaha=)
jag har upptäckt många saker på sista tiden ja just det här jag har har precis nämt.....

lita på dig själv det lilla det du gör o va stolt över dig själv!
Jag ser framåt mot nya tag men inte för många bollar i luften har jag lärt mig, o när kroppen säger ifrån ska man lyda den!!!Familj mössor på...Denna mössa är så söt, den hade min bror när han var liten, den är så så fin fortfarande. det ger mig tankar tillbaka jag minns den så väl. den är väl 18 år gammal....Denna är en emil keps se så fin den är, jjag hade den när jag va ung. jag hade o har ett så litet huvud så jag kan typ ha den nu också hahaha...Se på elvis, lite bus i blicken...=)Emil, visst är de lite lika ändå de två??

FK....

ja jag vaknade av att Fk alltså försäkringskassan ringde hit på morgonen, otroligt tänkte jag på en lördag?
ja han sa iaf att här jobbar vi lite övertid för att du ska få lite pengar innan jul, ja det tackar man för=)

vad trevligt bemötande man fick av dem tycker jag,
väldigt fint av dem att tänka på folk innan jul. har ni fått samma goda bemötande av FK? man har ju hört att de kan vara svåra att göra med eller??


Jag har en hjälp reda=)Se så fin Elvis fick i födelsedags present från min mormor o rolf, jätte fin. O elvis älskar sin egna dammsugare. då kan han hjälp oss att städa jipppeii som han älskar att göra=)


vad hände?

bloggen låg nere igår man kunde inte logga in hm...

idag är det fredags mys hemma hos min mormor, mysigt...=)

BVC

3 års kontroll på BVC, det gick bra visst gjorde det, men jag vet att det är alltid något de ska påpeka eller tänka på suck. men men så är det när man har barn med speciella behov o det är ju inte hela världen att ha kontakt med en logoped vi har ju varit med om värre.
Men grejen var att hon visade några kort o Elvis skulle säga vad de var på bilden, jo det kunde han.
sen frågade hon vad man kan göra med dessa saker osv som tex en boll vad kan man göra med den? men elvis va inte fokuserad o kunde inte svara. fast jag vet att han vet...så jobbigt.
men vi skulle inte tänka så mycket på det utan kanske när det är dags vid 4 års kontroll eller ringa om vi behöver en logoped.

men rita kunde elvis för sin ålder vilket är roligt o prata 3 ords meningar gör han ju=)
Elvis är 97.5 cm o 13700 gram=)

DROPP, DRIPP

ELVIS KISSADE I TOALETTEN IKVÄLL, HAN SA KISSA TOALETTEN JA JA OK TÄNKTE JAG, KOMMER ÄNDÅ INGET MEN BRA ATT ÖVA.
ELVIS SATT EN STUND DÄR INNE SJÄLV O NÄR JAG KOM IN SÅG JAG NÅGRA DROP DRIPP KOMMA, HUR UNDERBART ÄR INTE DET?
ELVIS HAR EN EGEN TOALETTSITS PÅ VÅRAN TOALETT O DET GÅR SÅ BRA.

DET ÄR VÄL DET ÄNDA POSITIVA IDAG, VILKEN KVÄLL DE HAR VARIT....


vi har en emil!!!!

alltså har ni några tips eller knep på hur man slipper bråka o tjafsa med en 3 åring om saker o ting?
så slut idag av allt bråk.

Ja jag vill gärna ha hjälp ge mig tips please....

när jag städar o då skrattar Elvis o tar hans spel o bara strör ut allt, vad göra liksom?

O idag ville Elvis inte äta total vägrade ville ha äppel juice men jag sa att nej ingen äppel juice utan att du äter, du måste äta. först mat sen juice. okej?
en sked sen juice det gjorde, men sen total vägrade han gick ned från stolen. jag tog upp honom tillbaka ja så höll vi på, men till slut det gick inte. han ville gå upp o sova. Det gick fort kanske 5 minuter..sömntuta..
man blir trött av att bråka...

Jag vet ju att det är inte meningen att han vill bråka så klart utan vill se var hans gränser går. men det är iaf jobbig period när det gäller just trots o så, o alla föräldrar får vara med om det. Det lättar ju liiiiite=)
Men min lilla kille han är en emil trots allt!o inte nog med det, han tog vår alldeles fina kamera den va ju såå fin. den va vår käraste ägodel här hemma ja ni fattar.
men den tappade/kastade elvis på golvet o krasch lät det...SUCK!!!!!

Tomte nissen ElvisMin röd klädda tomte nisse Elvis, så fin kille jag har. Elvis fick vara med på lucia firandet idag, han har varit hemma för sin förskylnigs astma.Tomte michellin gubbe hahaha så fin=)hemma övade Jag o Elvis på den dära tomten tittar ut o haren skuttar fram. Elvis kan nästan sjunga hela den så duktig! han kan alla rörelser till den=) så stolt över honom.
Här kör han med tipp tapp..

Alla var så fina på lucia tåget men elvis blev lite ledsen, min mamma gris tomte;)

tradionella julkort? NEJ TACK!!!

Elvis o jag hjälptes åt att göra hemma gjorda julkort i år, vi brukar ju ta en bild på elvis o skicka ut i valiga fall. Elvis fick välja det han ville ha på. vi var i affären o han pekade haahahah..
Frimärks tomtar o papper. här ser ni de flesta av jul korten. ni får vänta på att de kommer hem till er innan ni vet vilka julkort är till vilka, Elvis valde även vem som skulle få ett visst julkort.Jag var tvungen att sätta upp håret, på brist på tunna tofsar så tog jag en gummi snodd...Fint va?Jul ormar ville elvis göra....En till jul ormEn rolig jul ormEn till julormDenna hade ingen julorm...med en fint stjärn fall=)

Älskade vinterlandElvis ville gå ut, se så glad han är..Lekparken sa Elvis gunga, ja som uttrycket säga det finns inget dåligt väder utan dåliga kläder..hahahaRutchkana åkte Elvis minsannFina solen..Jag provade ett annat ljus o titta så fint det blev..Vår dag kortfattat..ute i ca 1.5 timme det va så skönt...

Laserdome med vänner...Jag o jean kom på att vi ville göra något roligt med våra gubbar, o ja det ledde till att vi ville spela laserdome. o det skulle vara mycket roligare om vi var fler som spelade. vi ringde runt o runt till alla vi kände. o vi blev 11 stycken totalt. tyvär kunde inte de flesta fredag o juletider vet ni hihi;)
men vi som var där hade det jätte roligt, vilket gäng!
Det va bland annat våra bröder, gubbar, elvis stor kusin, vänner till bröder. O vi bjöd Elvis stor kusin på detta för han dyller 10 år snart!
alla 6 killar på bänken mot oss 5 andra. vi vann första ronden o nästa vann de andra. alla som vann i varje lag alltså fick högst poäng fick ett presentkort, MEN de som vann tänkte ju på snart blivande 10 åringen så han fick två present kort att spela gratis i 1 timme, hur snällt va inte det?=)

Snart blivande 10 åringen, va duktig du var wille, moster o morbror stolt!!!!
ja alltså jag är ju inte en moster egentligen men vi har alltid kallat mig för moster.
 ja va ska de annars säga? barnen, elvis kusiner har känt mig sen de föddes alla 3 barnen så jag känns som en extra moster! o älskar dem också som de vore mina syskon barn!alla vi 11 st gick o åt på resturang, pizza hut. det var riktigt mysigt! vilken fin kväll det var.

Vi hann se iaf se idol också så det va ju perfekt....

Men va lång hårig jag är då? hm..ska de låtas växa ut eller klippa mig kort igen? jag vet inte jag avvaktar lite till...är lite sugen på att spara ut det faktiskt till mellan långt hår iaf...
will see..

Dagens outfit...Elvis hade imorse en tröja med tjock päls o han trodde det va en jacka, så han ville absolut inte ha overallen...hm
ja jag vet inte, ska han få bestämma jacka. täckbyxor eller overallen?
Jag tycker bäst om overall...men men vi får väl se..

O ja ser ni att han har lite bara lite förskräcklig frisyr idag? hahhaa jo jag har varit i farten igen och försök klippa elvis lugg inte det enklaste, men ja huvudsaken han ser eller hur?'
lite mer eller mindre hår här o var usch stackars pojke!!!

Jag sa det till dagis fröknarna att ni får skratta åt mig om ni vill det gör inget jag bjuder på det..hahahahah så de inte undrar vad som hade hänt med hans hår så att säga...

Stor kille minsann!

ja hörni jag har en STOR KILLE om ni inte visste det redan hihih ;)
nä jag ska förklara...

jo imorse sa elvis helt plötsligt - stor kille, Ellis stor kille
Jag- ja Elvis du är stor kille
Elvis blev arg o gick till sin vinterjacka o slet i sin overall
då slog det mig o sa
-Elvis vad menar du? vill du ha jackan ist för overallen?
Elvis-Jaaaaaa
jag-Men Elvis du är en stor kille fast du har en overall, o nu kan du inte ha jackan för att du behöver varmare täck byxor
Elvis- hm.....
Jag- Vi kan prata om det ikväll med pappa o att ev köpa ett par täck byxor som att ha två att välja mellan..

Ja ni visst har jag en stor kille?
Han visar verkligen vad han vill ha o göra nu, min lilla envisa o trotsiga Elvis i vanliga fall inte idag menat alltså...

hemma med elvis..Elvis har varit dåligt i magen i några dagar men nu är det på bättringsvägen får vi hoppas, lilla gubben. minsta lilla förskylings virus eller nåt, gör att det blir problem i magen.
men han är full av energi vill leka o leka, titta mamma, leka mamma...läsa boken mamma....mamma hit o mamma hit=)
var är pappa liksom???=)

jag håller på att sortera Elvis leksaker jag tycker jag gör det hela tiden. Det är fullt av leksaker överallt...puhhhh
o en massa gosedjur vad göra med dem??
tänkte skänka bort en hel del men spara det som känns närmast om hjärtat så klart=)

min vän...

ja det va lite tråkigt jag o jean va så taggade att åka någonstans vart som helst faktiskt i 3 nätter o julshoppa lite, men ja vi tittade i flera timmar o vi hittade en resa till london men i slutändan blev det inget av det, det va lite dyrt isäg vi var osäkra o ja vi vågade väl inte riktigt hihhi, men tänk va roligt de skulle blivit..mmm... en annan gång..


vi ska ändå ses snart, gå igenom en massa inspelade band från barnaåren, det ska bli såå roligt hihihi vi hade radio o prat om vilka killar man tyckte va söta, ja ni vet smått o gott på vad en tidig tjej i tonåren tänker om livet o drömmar de ska bli så mysigt...
Jag o jeansan har gått igenom mycket de år som har gått. Vi sågs o blev bästa vänner när jag var 9 år gammal ja o det är ju ett tag sedan, 16 år va???
som sagt, nu blev det visst en liten hyllning till min vän här....=)


O jean är En av Elvis gudmorSöt, sötare sötast...En trött stor 3 åring....
Elvisen skulle gå ut med sin pappa o han ville absolut ha sin nya fina jacka som han fick av sin gudmor o hebbe
nya jackan sa han...
ja okej då, men han har två tjock tröjor under o filt i vagnen...
så söt eller hur???

ikväll sa han så fint, min lilla kille är så söt, han säger så fina kommentarer o i rätt tillfälle..
han sa först prins
Jag sa- ja du är allt min prins mitt lilla hjärta
Elvis- Mamma prinsessa

söt eller vad??? mitt hjärta gråter av glädje så fin pojke jag har.....

Elvis 3 års kalas....

Jag hade gjort en hel del masker som jag hittade på själv, som bilar, hjärtan, o vanliga till barnen som kom, så de kunde pyssla medans de va här oj va det uppskattades. alla barn o vuxna satt o pysslade, det var roligt att se deras fina konstvärk. O det va så roligt att så många kunde komma o firade vår prins. o lite advents fika hade vi att bjuda på.Elvis gjorde denna bil mask en dag innan så de andra barnen kunde se vad man kunde göra, som en ide.Här pysslas det för fullt. Elvis faster o farbror o kusiner...Denna fina mask gjorde lill kusinen millis fin va?O denna gjorde mellan kusinen den va också fin eller hur?=)Elvis fick trummor i present o han hajade direkt hur man skulle göra, hur kul som helst...Här leker de flesta av barnen med pistol skjutare tjossan hahaha vet inte va sånt heter men men de hade kul iaf..Några satt i köket o äter glass, bullar orkade inte jag göra...Här spelar det trummor...Pyssel time=)Här har vi andra fina masker, så fint verk...=)Elvis o vi säger tack så mycket för alla som kom o det var en underbar kalas för vår prins. Han blev så nöjd med allt han fick o glad att det kom så många kompisar till honom. huset blev fullt o jag blev så stolt över alla barn som var så lugna trots allt o lekte så fint med varandra. jätte roligt verkligen. man tänkte ju hur ska det gå? men oj va jag hade fel. det gick så bra! alla va på topp humör o lekte fint med varandra. ROLIGT!!!!!
o alla vuxna hade också roligt ller hur=)=)
Jag sprang som en ja, va säger man, jag satt inte en stund under hela dagen. gu va trött jag var.....
Men det var värt det, för att se sin son ha så kul o glad det gör allt....!!!!


Ja må Elvis leva uti hundrade år!!!

Ja ni tänk att der redan har gått 3 år, vart har tiden tagit vägen? det känns som längre faktiskt hahha...
Jag kom in med ballonger o presenter o Elvis blev så nyfiken o så glad, åh ballonger, paket?
Ja sa jag du fyller år idag, 3 hela år..sen sjöng jag igen..
Då sjöng elvis ja må leva!!!!!Nisse grattade elvis på sitt sätt, gulligt va?Paket, o mera paket...


Nisse vill mer än gärna hjälpa till med att öppna paketLeka....Japp här är vi mor till en underbar kille som fyller 3 hela år...!!!!!

ÄLSKAR DIG!

jul pyssel på dagis!

På scemat idag stod det handling för elvis kalas, o jul pyssel på dagis...
Fröknarna hade fixat det så mysigt o trevligt.
Elvis gjorde sina egna julkort o tomtar o pepparkaks bakning!Mammas hjärta!

vi var på utvecklingssamtal igår på Elvis dagis. Jag var faktiskt lite nervös för att det har varit en ny avd o Elvis kompisar är lite äldre än honom...
Men alltså det GÅR SÅ BRA FÖR ELVIS!
sa dagis fröken.
Hon var så stolt över honom, Elvis hänger med i allt de gör, Elvis tycker om alla kompisar, Elvis tycker om alla fröknar o lysnnar.

Elvis tittar på de andra barnen när de leker, som en liten filosof, det har vi alltid sagt att han är;)
Det Elvis behöver kanske lära sig var att säga ifrån när någon kommer o tar hans saker ifrån honom...
Men annars inget att poängtera

trots astmamedecinen på dagis då o då, o barnsondsnäring så är de inget annat att säga till om. De är så duktiga på dagis! vilka fröknar!!!!!alltså jag menar jag trodde de ville säga till om något annat att det är typ jobbigt att ge astmamedecin eller hans välling men det går så bra!!!=)
Fast det är ju deras jobb att ge astmamedecin om ett barn behöver det jajaja

RSS 2.0