En liten överaskning!

Hej igen.. jag har en liten överasknig, har inte skrivit så mycket här på bloggen tyvärr. Jag hinner inte hahaaha... jo nu till överaskningen. Jag var på tillväxt ultraljud för att se att allt såg bra ut o att bebben växer som "HAN" ska hihhiih...o jag kunde då inte låta bli o fråga eller ja jag i liknande åh kan du bara titta efter vem som bor i magen? o dr såg på en gång att dt blir en liten grabb till.=) åh vad jag är lycklig. Ja alltså visst det klart alla hade sett fram emot att vi skulle få en flicka, för vi har inte många flickor i vår familj. Men jag är överlycklig....tänk att vi vet nu vem som bor där inne.=) känns så underbart..Men ja det är ju just med namn, vi har verkligen inget pojknämn... Eller ja några stycken men vet inte ifall de kommer passa...? Men först på listan på min lista är nog Lennon. Det tyckte jag om...=) det passar oss...=) coolt namn va? Ja mina dagar går att lämna Elvis på förskolan hem o ta det lungt o sen äta luch o vila en stund o sen hämta Elvis o ja dagarna går så otroligt fort...på söndag är jag redan i v 34! helt galet, å jag bara längtar tills vår lilla mirakel kommer<3

Min prins...

Jag är så otroligt stolt över min prins Elvis! Han har utvecklats så fantastiskt bra, o det går bara framåt hela tiden<3 Det är väl inget speciellt för er läsare kanske men ni kanske vet några av er att vi har kämpat med att få bort Elvis blöja trots han är 5 år. Det är kämpigt ibland och hans mage krånglar o råkar komma i kallsipperna. Men nu får Elvis kalsongsjydd, o de funkar hur bra som helst. Ist för att byta 15 karlsonger varje dag byter vi kanske bara 1 o hur bra är inte det? ja det beror på ibland är det fler. men ändå...Och på förskolan går det så bra, förvånads värt bra, ja men visst det sker ju olyckor såklart, det händer väl för alla barn? men jag var beredd på att ta hm 10 karlsonger osv men ibland blir det inga alls att ta hem...så stolt över min prins!!
 
 

Så tacksam!

I veckan var vi på återbesök hos Elvis doktor, vi skulle prata om Elvis mage. Hur magen har fungerat på sista tiden och hur Elvis mår osv. Men innan jag hinner ta upp något så frågar han om Elvis vikt, varför han väger så lite? Ja, Det har varit väldiga jobbiga månader men mycket sjuka och Elvis blir ju så lätt påverkad av det mista och inte har någon matlust. Det tar så lång tid för honom att återhämta sig och varje gång han återhämtar sig blir han sjuk igen, det är som en ond cirekl av alltihoppa.
Å blir så rörd över att de tar tills sig det jag säger, och tar det på allvar och inte bara säger ja ja han återhämtar sig säkert kämpa på, eller ja man vet aldrig vad en doktor kan säga. Men de ville att vi skulle få en dietist kontakt redan samma dag, samma minut. Men dietisten var upptagen såklart=) 
Och så var det om magen, det blir botox igen, snart!  Jag får vänta i 2 dagar så ringer dietisten till mig o vi har en bra plan=) så otroligt tacksam för att vi har haft sådan tur med bra läkare på KS, och verkligen alla som vi har mött har tagit hand om oss, och ser vad Elvis behöver. Ja, jag är så otroligt tacksam! en stor elgoe till våra läkare på KS, Astrid lindgrens barnsjukhus...
Och jag måste säga att vi har haft samma läkare i 5 år, sedan Elvis var pytte och det betyder också väldigt mycket, de har verkligen följt med oss i våra liv.
så var der med det..
Men ha ha det känns som om man får vara på KS nu ganska mycket för redan imorgon ska vi till Elvis neurolog, på återbesök. Och snart är det väl dags för botox, så då blir det yttligare en eller två dagar. 
 

Utkast: Mar. 07, 2013


MVC besök

Ja då var det dags för ett mvc besök igen för att se hur mitt blodtryck var idag och väga samt mäta magen. Det är alltid så roligt att gå dit för att då får man ju höra bebis hjärtat=)

RSS 2.0