Koh jum/PuKoh jum ligger mellan phuket och koh lanta.

Vår resa ner med tåget gick bra, fast vi var så otoligt trötta, vaknade för att gå av vid surathani. Väl där åkte vi en gammal buss till en annan buss. O den andra bussen skulle ta oss till Krabi. O väl i Krabi tog vi en annan taxi till en hamn o där skulle vi hitta en longtail båt som skulle ta oss till koh jum. så den totala resan från surathani tog väl några timmar.
Vi mötte en man som ägde några bungalows längre upp på norra sidan av ön. Vi hade mött en vän till oss, han kände igen oss på direkten o ja vi pratade o han sa att det fanns bara vi o två till turister på ön. och det var mycket stängt. bara en resturang var öppen. men ack så god mat denna kvinna gjorde. mums....hon gjorde allt för att vi skulle trivas. och bad sin son att springa o köpa det ena o det andra bara för vår skull=)=).
På denna strand bodde vi för 6 månader sen. o kolla nu allstså hur äckligt det är, det är låg sässong och ingen städar. och havets rikting blir så att all sopor kommer upp. men vid hög sässong blåser havet åt ett annat håll. men se hur mycket sopor fisk gubbarna ja nu har jag tappat bort ordet åhh irri... slänger i havet.Vår strand vid vårt hus....helt själva....Vår underbara utsikt....vi var helt själva och ägarna byggde o byggde...vi fick låna deras moppe gratis för att kunna ta oss till resturangen osv...det var ju långt att gå.så här bodde vi=)
efter 2 nätter begav vi oss vidare till koh lanta

Mina vänner

Här kan du kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Här skriver du till mig:

Trackback
RSS 2.0