hej hej...

Ja nu ar vi vid on koh jum, en liten o utanfor krabi, o koh lanta. det tog oss 7 timmat att aka bussen ner, sen bat..ja en hel massa byten dar emellan. vi har sovit har i 3 natter och det kanns som om vi har varit har i flere\a veckor, mander. vi sov en natt nagon annanstans men nu sover vi vid det stalle vi bodde forut 2009. koja i traden. men de har byggt nya bungalow sa vi sover i det nya. och det ar sa fint. denbasta natten hitills. det ar lite mer folk nu lite trist. mest tyskar,o fransman har. vi ar nu i den lilla byn o har atit lunch o shoppat. det ar sa varmt har o det tar lang tid att ladda upp bilder sa det blir lite fa bilder idag. aterkommer en annan dag sa ni far se hur vi bor, super fint! elvis pratar mer om sverige o att han langtar till alla o katterna saklart. han undrar var nisse ar o kramar om sig sjalv.
elvis sager sa roliga saker ibland. som tex sambo d o elvis sag en longtail bat da sa elvis att han ville aka med den till spanien.
puss o kram pa er....




Solnedgang vid koh jum



Kvalls promenad till byn, se s fint med palmer...



Vi har atit tiger rakor med honung



Har njuter jag av var hang matta o en sinhga



Detta sag vi i en thai tidning, vem vill byta kon nagon.....inte direkt vad som finna i svenska dn liksom lite roligt...

Mina vänner
Postat av: Nilla

Åh...vad mysigt ni har. Längtar efter er, kom hem. Vi ska fira Oskars 20-årsdag i kväll med familjen Johnsson.

Kram på er

2011-03-19 @ 14:28:37
URL: http://nillasdagar.blogg.se/

Här kan du kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Här skriver du till mig:

Trackback
RSS 2.0