Sweden Rock festival!

Onsdag:
jag var på sweden rock festivalen med min fina vän Linnie, vi åkte bil enda ner till Blekinge, Sölvesborg. Det tog ja ca 9 timmar ner för vi stannade många gånger på vägen, o så stannade vi en liten stund hos Linnies mamma. väl framme så var det många vändor att gå fram o tillbaka till bilen för det tåg ca 15 minuter varje gång att gå o så fram o tillbaka på det..vi hade så mycket packning med oss, hahaha. Vi är ju tjejer o vi ska sova gott om natten. Vi hittade en fin tält plats, o lagom nära toaletterna.=). Tur att man hade mössa o vantar med sig, usch vad kallt det var på natten, brrrr. vi fick nog frost skador. Men iaf..vi sov tidigt denna kväll för att vi var så slut efter bil resan. så det hände inte så mycket på onsdagen.

Torsdag:
På morgonen upptäckte jag att min sol stol var stulen! någon hade snott den:/ men vi hittade en annan, vi lånade den bara!;) men den var ju trasig...så vår tält granne fixade till den o vips så kunde man sitta på den utan att typ nästan sitta på gräset=)
oj vad roligt vi hade för denna stol=) hahahaah...
Vi kollade runt, vad som fanns osv. Vi var så slut. sovit dåligt, kallt, o allmänt sega. efter en rund titt, gick vi o la oss igen på en power nap! hahahaha...vi vaknade väldigt sent o kände hoppsan vad dagen tog slut!;) vi gick o såg på Sebastian Bach tror jag, o han var ju bra! o så exodus, Little Angels. Jag måste ju erkänna att detta med rock är inte jag riktigt bra på, så dessa artister vi såg på hade inte jag hört så mycket om;) men jag hade en bra lärarinna=) ja alltså det tog ju några minuter att gå fram o tillbaka till tältet, o till festival området. lagon väg, så det var ju skönt. Ju längre dagen pågick ju smutsigare blev vår camping, så jag förstår varför det heter gris camping=) allt låg huller o buller, öl burkar, glas flaskor, ja allt! men det är lite roligt faktiskt, alltså det är ju lite det är är grejen med det=) Ja, vi gick runt o hälsade på alla tält grannar, vi har lärt känna många roliga prickar;) o så var det mycket Eddie Meduza på gång, haha! vi var välkomna överallt, o det tycker jag är så trevligt, att folk är med alla, o man pratar o ja umgås. så häftigt!

Fredag:
Ja ännu en natt med frost, hua vad kallt det var, ni kan inte tänka er...
jag tyckte att vi bara åt, o åt, o åt hahahah. det fanns så mycket god mat att välja på, o det klart man vill smaka. Det fanns många stånd att titta på, roliga saker, kul. Nu började man känna att det kom fler o fler folk. vad gjorde man om dagarna? ja ni vi gick runt, o fram o tillbaka till bilen som sagt det tog ju sin tid att göra det. vi åt, lyssnade på musik, vi såg på Axel Rudi Pell, han var grym. O just det o det regnade o regnade, blöt blev man. eftr det tror jag vi gick till tältet o ugglade det gick inte att vara ute, usch vilket väder. men det hör väl till det med!
Men tur att det slutade på kvälls kvisten, vi såg på Motorhead, ja ganska bra han med. sen såg vi på Twisted sisters! alltså wow, de var så grymma, jag kan inte sätta ord på hur grymma de var! de gjorde hela sweden rock!=)))

Lördag:
Ja nu började man känna av tröttheten, dålig sömn, kallt, o toaletterna var ju inge höjdare hehehehe, o duscha? ja vi fick göra raggar dusch som det också kan kallas.
vi kände då att nä nu måste vi gå till festival området mer, alltså se fler band o vara där. Men först köpte vi grymma peruker, hahah, vi var så poppis. alla kom fram till oss o ville ta kort på oss, o känna på mitt afro hår. o vi blev filmade av någon på tv-kanal kanske lokal tv? vet inte..
Vi tittade på gilrschool, de var grymma vilka tjejer. Sen såg vi på ett tjej band från sthlm Crucified Barbara, Lynyrd Skynyrd o Mötly Crue.  Det blev en tidig lördag kväll, eftersom vi skulle köra dagen efter. men det var en underbar dag.

Bra band o nu är jag mer insatt o rockvärlden, en underbar festival. o jag hörde att det var 33000 människor, det kändes inte som så många faktiskt. o många vakter samt poliser var överallt, så vi kände oss väldigt trygga, wow vilken upplevesle. det gör jag gärna om fler gånger. synd att jag inte hann träffa våra vänner från halmstad o vår "kusin" från kungsängen. men man gick ju om varandra. samt att det var dålig mottaging på telefonerna.
ja ja...en annan gång...=)Jag vill tacka min underbara sambo/man som gjorde så jag kunde åka, min mamma o momo som var med Elvis. Jag behövde komma iväg o få vara mig själv o detta är minne för livet!!!
O min fina vän Bronco som är min själsvän!


Mina vänner
Postat av: Linnie (Bronco)

Vad bra skrivet Erika :)

Att du kommer ihåg allt he he.

Ka det var en fantastisk upplevelse med trevligt folk p god mat å bra musik så vi trivdes.

Nästa gång e det bara varmare nätter vi önskar hi hi.

Du var underbar å jag hade inte kunnat ha skojjsigare med npgon annan ;)

Puss å kram min aköna :*

2012-06-17 @ 12:05:17

Här kan du kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Här skriver du till mig:

Trackback
RSS 2.0