Äntligen helg!

vad veckorna går fort, jippeiii=)
jag ringde ks för att få nya tider till elvis botox. i det gick att fixa inskrivnings samtalet som vi har gjort ja hundra gånger minst..samma dag som jag ska vara där, elvis neurolog så det var ju skönt. så slipper jag åka fram o tillbaka o vabba en dag pga av ett sånt samtal som jag vet redan hur det går till jaja...men det var ju skönt=))
ja vad mer? inte så mycket mera? jobbar på...möten hit o dit. o sjukhus bsök hit o dit.
men elvis är glad=) o det gör mig glad.
idag ska vi inte göra så mycket vi är ensamma, pappa är på egen tid. kanske åka lite pulka?
puss o kram

pust!

Hejj hopp!
ja elvis har ju varit sjuk sn i tisdags, pust o stön så mår han lite bättre nu som sagt. o elvis behöver komma härifrån mist sagt. äntligen börjar rutiner komma igång. ja fast man ska inte ropa hejj o hå ännu. man vet aldrig. usch. men jag tar en dag i taget!
Det är bara så många läkarbesök igen som elvis måste gå på. pust! ibland är de efter varandra på samma månad o det är otroligt jobbigt.
näst nästa vecka är det ett hörseltest som elvis måste göra, för det ville han inte göra för ett tag sen. O sen måste jag ringa om en tid för botox injektion igen. o sen ska elvis till sin neurolog i början av mars..ja vad säger man? fullt upp eller vad??
ja men sånt är livet..o vi älskar vår fina prins för var dag som går...plus lite till..=)))

Mamma vet alltid bäst!

Det var nära att jag gick med elvis till förskolan i tisdags men det var nåt som sa mig att inte göra det, under tisdagen verkade elvis må relativt bra o tänkte för mig själv hm ja onödigt att vara hemma? nä faktiskt inte, det är detta jag vill att alla föräldrar gör, för sina barns skull! tänk att det är barnen som ska spendera en hel dag med förskyling i kroppen, o smitta andra. för vet ni vad???
om Elvis hade gått till dagis skulle han ha säkert smittat ner alla sina kompisar o pedagoger för elvis kräktes senare på kvällen...mmmmmmm just det!!! o hela natten fick jag vara uppe o ge honom sin astma mask också pust o stön. stackars lilla pojke!
vi tror så här, som jag har kommit fram till, även jag som jobbar på förskola. att försäldrar skickar sina barn till förskolan på måndag med kraftig förskyling för att testa eler nåt? o hör o häpna många blir sjuka. o elvis har inte gått på någon av måndagarna han har varit ledig fram tills denna måndag. men ja jo visst har elvis blivit sjuk de andra dagarna så klart. men det kändes så typiskt bara..ja jag vet inte...hoppas han håller sig frisk nu ett tag framåt iaf...kanske lättare sagt än gjort....
men jag säger bara att försök se på ditt barn o var hemma! för observation ja det kanske inte passar alltid med jobbet jag vet, men vi har rätt o vara hemma o ta hand om sitt barn!
vad är det för dag förresten?  man blir lite snurrig av att vara hemma, ha ha ha....
vi har sett på alla möjliga filmer, myst o pysslat.

Vår vecka!

förra veckan var en rolig vecka! då var jag på bröllopsmässa med min kära vän som ska gifta sig i sommar, o där mötte jag min andra fina vän som också ska gifta sig i sommar o jag ska vara brudtärna! o elvis ska också ja vad heter det? ja men elvis ska vara med iaf till prästen..ja ni förstår väl? mycket att se där o bra med tips.
fast inte för mig inte, utan för mina vänners skull;)
man vet aldrig eller hur?
Elvis var på 4 års kontroll o det gick galant, så duktig var han...elvis följer sina jämngamla, o det är ju underbart! så otroligt lycklig att jag har dig min prins!
jag skulle ju ta bort födelsemärken, jo tjena. dr tittade på hela kroppen o sa bra, bra, bra, bra, bra. inga konstigheter. bra. du behöver inte ta bort några. nähä? okej hej o hej då!!!! morrrrrr....
i lördags åkte jag, elvis o elvis momo pulka o det var så kul=))) elvis ville hem till momo. så då blev det tomt här hemma. så tråkigt tomt. usch så tomt det var. vi längtade faktiskt ihjäl efter vår elvisen. vi pratade om elvis söta gester som han har, o hur elvis pratar o rör sig vid läggdags med mera.=)))))))))))))
vi älskar dig så enormt myckt vår fina pojke!
just det ännu viktigare att tala om, min söta vännina har fått sin prinsessa, föddes den 1 feb. lilla söta isole=))) välkommen till världen!

idag är vi hemma o myser, elvis är förskyld o jag vabbar!

RSS 2.0