Äntligen helg!

ännu en vecka har gått och jag är så trööööööt så jag vet inte vart jag ska ta vägen..men men lite krafter finns åt att vara med min underbara familj, o vänner.
annars vad händer?
Elvis mår bättre nu tack o lov, han är så glad o aktiv. Elvis går på dagis, o ja inget nytt där jo förresten sjukgymnasten ska dit på besök för att se hur Elvis rör sig där, vilket är toppen samt en synpedagog kommer o ser över hur Elvis ser på förskolan. Super duper! jag är så stolt över Elvis pedagoger som gör sitt yttersta för att Elvis ska må bra!
ja, det är jobb o jobb som gäller inget nytt där inte. o det är roligt det må jag säga. Man skrattar lagom mycket så tårarna rinner! =)))
hemma ja som vanligt, inget nytt här. vi försöker som gott som att elvis ska gå på toaletten o inte ha blöja men ja det går som det går..pust!
nästa vecka ska elvis på 4 års kontroll undrar hur det kommer att gå;) o nästa vecka ska jag äntligen se över mina födelsemärken o ev ta bort några dåra...=)
Ja det var allt för denna gång lite bilder på vad som har hänt i veckan!!!!
Äntligen snööööööö elvis åkte snowracer så det rykte!!!
Elvis har ju börjat tycka om ishockey o vart kommer det ifrån? inte från oss iaf hahaaha osportfånar, utan Elvis kusiner spelar ju ishockey o då vill ju såklart Elvis heja på när de spelar! såklart, det tycker jag är viktigt att man hejar som kusin också eller hur? o de vann heja väsby heja väsby!!!!!!!! duktiga oliver som är målvakt!!!!
O vi hejade ävan på stor kusin wille, ävan de vann!!!! heja heja duktiga wille!!!!! elvis var riktigt bra hejaklack!!!!

Mina vänner
Postat av: Nilla

Vad glad jag blir att både sjukgymnasten och synpedagogen kommer till Elvis på dagis. Jättebra! Och visst hade vi trevligt på hockeyn. Elvis var så härlig som hejade högt på sina kusiner, underbart.

Kram på er

2012-01-27 @ 18:38:34
URL: http://nillasdagar.blogspot.com/

Här kan du kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Här skriver du till mig:

Trackback
RSS 2.0